Elegant Catering evenimente - Bucuresti
Meniuri Nunta Varianta 3
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Blinis cu ou de prepelita si icre de somon
- Tartine cu brie si struguri
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Tarte cu ciuperci si pancetta si parmezan
- Inele de calamar pane décor sparanghel
- Ou de prepelita, icre de somon si chivas, crema fina de brânza
- Salata de vita roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan…
- Crostini cu sparanghel verde, serrano si sos remoulade
- Brânza de capra, pere si ardei capia copt în otet, baza crocanta
- Somon în stil asiatic cu ghimbir si sos soia, susan
- Escalopuri vieneze de curcan si mozzarella
- Scobitori grecesti cu kalamata, cherry, castravete si brânza cu oregano
- Brânza Camembert, struguri si menta verde
Fel principal 1
- Frigarui de somon cu rozmarin, oregano, lime si piper multicolor prezentate pe guacamolesau
- Lup de mare în crusta de pesto (muguri de pin, busuioc, ulei de masline) rosioare si citrice, sparanghel învelit în serrano, decorsau
- Somon si taietei cu susan negru, soia si ghimbir
Garnitura
- Paste cu mazare si dovlecel, unt aromatsau
- Garnitura spanac baby, susan si pleurotussau
- Varza de Bruxelles în unt si parmezan
Fel principal 2
- Sarmalute în foi de varza si foi de vita, cu mamaliguta dreptunghi, ardei iute si smântâna,
- Décor bacon crispy si oregano (5 buc)
Fel principal 3
- Pui umplut cu brânza de capra si tarhon
- Chateaubriand cu sos béarnaise
- Jambon porc Marsala (duo ciuperci, oregano, unt si vin)sau
- Pui cu sofran si sos de coriandru
- Muschi de vita cu sare de mare, sos de whisky
- Medalioane de porc învelite în prosciutto cu rozmarin si sos de mustar
Garnitura
- Cartofi la cuptor cu trio crema de brânza (gorgonzola, brie,mozzarella)
Salata
- Salata verde cu iceberg, porumb, rucola, radicchio, andive, mar si dressing de mac
Tort
Specialitati pâine
- Mini baghete simple si cu seminte asortate