Elegant Catering evenimente - Bucuresti
Meniuri Nunta Varianta 5
Wellcome
- Spumant ”La Roche”
- Amuse bouche
- Tartine cu rata, cu mozzarella bambini si caise
- Guacamole, creveti speciali, coppa
- Fructe de sezon
- Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
- Salata curcubeu cu carne de crab, porumb, rosii cherry, avocado, ardei verde si coriandru
- Castravete cu ton usor picant, susan bicolor, avocado si sos soia
- Mini frigarui cu boconcini, guda, struguri si menta
- Somon roll cu avocado si icre rosii, chivas
- Frigarui de creveti tandoori si somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
- Foie gras cu smochine caramelizate
- Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepelita
- Anchois rulat pe masline verzi cu migdale
- Black tiger în crusta de taietei cu sos sweet
- Avocado, creveti roz, sos-cocktail, condimente
- Brânza Roquefort, prosciutto si rucola, pepene galben
- Baza crocanta cu inele de calamar si ghimbir, busuioc
Fel principal 1
- Ton la gratar cu salsa exotic de avocado, portocala, castravete, sos de lime si coriandru, gingersau
- Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveti tiger cu sos special, scoici Saint Jacques cu unt aromat, baby caracatitasau
- Dorada cu salsa de mango si lime, creveti tiger înveliti în somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir
Garnitura
- Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime si portocala décorsau
- Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan si muguri de pinsau
- Linguini cu pesto rosso si fistic, lime, coriandru
Fel principal 2
- Sarmalute în foi de vita cu rata si curcan (5 bucati), ardei iute si smântâna
- Duo de crochete de mamaliga cu prosciutto si susan
- Mamaliga dreptunghi, bacon rulat la cuptor cu crema de brânza si smântâna
Fel principal 3
- Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie,
- Muschi de vita cu ardei copti si sos de coriandru
- Friptura de porc în cidru cu sos de smântâna si mustarsau
- Piept de rata cu piure de ardei copti rosii
- Vita marinata cu sos worchestershire si lemongrass
- Piept de curcan umplut cu foie gras si sos de artar, coacazesau
- Pulpa de rata cu sos de coacaze si portocale
- Cotlete de vitel învelite în prosciutto, salvie, lime
- Berbecut cu cimbru si salote aromate, sos de vin Madeira
Garnitura
- Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte de pin
- Varza de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
- Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
Salata
- Salata de rucola cu cartofi dulci, quinoa, nuca, parmezan, rodie
- Salata thai cu legume asortate (varza duo, sos soia, zahar brun, morocov, menta)
Tort
Specialitati pâine
- Mini baghete simple si cu seminte asortate