Elegant Catering evenimente - Bucuresti

Meniuri Nunta Varianta 5

Wellcome

  • Spumant ”La Roche”
  • Amuse bouche
  • Tartine cu rata, cu mozzarella bambini si caise
  • Guacamole, creveti speciali, coppa
  • Fructe de sezon
  • Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…

Aperitiv

  • Salata curcubeu cu carne de crab, porumb, rosii cherry, avocado, ardei verde si coriandru
  • Castravete cu ton usor picant, susan bicolor, avocado si sos soia
  • Mini frigarui cu boconcini, guda, struguri si menta
  • Somon roll cu avocado si icre rosii, chivas
  • Frigarui de creveti tandoori si somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
  • Foie gras cu smochine caramelizate
  • Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepelita
  • Anchois rulat pe masline verzi cu migdale
  • Black tiger în crusta de taietei cu sos sweet
  • Avocado, creveti roz, sos-cocktail, condimente
  • Brânza Roquefort, prosciutto si rucola, pepene galben
  • Baza crocanta cu inele de calamar si ghimbir, busuioc

Fel principal 1

  • Ton la gratar cu salsa exotic de avocado, portocala, castravete, sos de lime si coriandru, gingersau
  • Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveti tiger cu sos special, scoici Saint Jacques cu unt aromat, baby caracatitasau
  • Dorada cu salsa de mango si lime, creveti tiger înveliti în somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir

Garnitura

  • Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime si portocala décorsau
  • Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan si muguri de pinsau
  • Linguini cu pesto rosso si fistic, lime, coriandru

Fel principal 2

  • Sarmalute în foi de vita cu rata si curcan (5 bucati), ardei iute si smântâna
  • Duo de crochete de mamaliga cu prosciutto si susan
  • Mamaliga dreptunghi, bacon rulat la cuptor cu crema de brânza si smântâna

Fel principal 3

  • Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie,
  • Muschi de vita cu ardei copti si sos de coriandru
  • Friptura de porc în cidru cu sos de smântâna si mustarsau
  • Piept de rata cu piure de ardei copti rosii
  • Vita marinata cu sos worchestershire si lemongrass
  • Piept de curcan umplut cu foie gras si sos de artar, coacazesau
  • Pulpa de rata cu sos de coacaze si portocale
  • Cotlete de vitel învelite în prosciutto, salvie, lime
  • Berbecut cu cimbru si salote aromate, sos de vin Madeira

Garnitura

  • Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte de pin
  • Varza de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
  • Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor

Salata

  • Salata de rucola cu cartofi dulci, quinoa, nuca, parmezan, rodie
  • Salata thai cu legume asortate (varza duo, sos soia, zahar brun, morocov, menta)

Tort

Specialitati pâine

  • Mini baghete simple si cu seminte asortate