Elegant Catering evenimente - Bucuresti

Bufet Suedez Varianta 4

Mini Aperitive (Canapés)

  • Mini frigarui cu mozzarella, rosie cherry, tortelinii si sos pesto
  • Tartine cu brânza comte, prosciutto, mustar Dijon, rucola
  • Sparanghel, crispy prosciutto, brie
  • Escalop  de scoici saint jaques, icre de manciuria, crema de smântâna, spanac baby
  • Portocala, bambini mozzarella, prosciutto crudo, rucola
  • Fingers cu feta, pepene rosu, menta si aceto balsamic
  • Canapele cu somon fume, crema guacamole si pomodori secchi
  • Frigarui francais cu brie si struguri, seminte de dovleac si praf de fistic
  • Tartine asiatice cu creveti, coriandru, lime
  • Frigarui cu sfecla rosie, brânza si seminte, masline Kalamata
  • Tarte cu ciuperci, pancetta si parmezan
  • Frigarui din bete de rozmarin cu mozarella si ananas la grill
  • Inele de calamar pane décor sparanghel
  • Ou de prepelita, icre de somon si chivas, crema fina de brânza
  • Crostini cu sparanghel verde, serrano si sos remoulade
  • Anchoix cu masline verzi umplute cu migdale marinate pe scobitoare

Fel Principal

  • Scoici aromate thailandeze (scoici midi, suc de nuca de cocos, chivas)
  • Dorada cu salsa exotica si salvie
  • Curcan cu muguri de pin, pesto si mozzarella
  • Frigarui din saltimbocca de curcan
  • Piept de rata la cuptor, cu condimente si sos de mere
  • Muschi de vita cu struguri si vin porto, oregano
  • Friptura de porc în serrano cu sos de mustar si piure de conopida
  • Somon în crusta de ciuperci
  • Creveti tiger înveliti în somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir
  • Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie
  • Cotlete de vitel învelite în prosciutto, salvie, lime
  • Escalop de scoici saint jaques cu sos de sofran si vin

Garnituri

  • Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte de pin
  • Varza de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
  • Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
  • Sparanghel si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan
  • Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamâie, ceapa rosie, unt
  • Ciuperci asortate cu muguri de pin, masline si coriandru
  • Ardei fripti marinati cu menta si lamâie
  • Farfalle cu mazare si ciuperci si rosii uscate confiate
  • Orez basmatic cu sofran si ciuperci si vin alb

Salata

  • Salata de vita roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan
  • Salata italiana cu tortelinii, creveti usor picanti, masline, capere, avocado
  • Salata iceberg, rucola, rodie, goji, seminte de floarea soarelui, rosii cherry, portocale, otet balsamic, ulei de masline verzi cu migdale
  • Salata Taboulleh cu suc de lime
  • Salata de humus cu lipie uscata

Desert

  • Sortimente de miniprajiturele:
  • Mini chesse cake cu crema rooibos si zmeura
  • Brownie cu migdale, coacaze
  • Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
  • Minicroisinii cu migdale si cafea
  • Maffin în caramel si portocala
  • Bezele cu nuci si ciocolata
  • Mini Pavlova cu bezea, spuma de mascarpone, afine, capsuni si alune de padure
  • Princess Torta (martipan, spuma de vanilie, sos de zmeura)
  • Marble cu fructe confiate, menta si cereale
  • Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolata si caramel)
  • Millfeuille cu vanilie si nuci
  • Frigarui de fructe din mure, capsuni, pepene, papaya, ananas, struguri, sos brangy
  • Fructe de padure, menta, miere si baby meringues

Specialitati pâine

  • Pâinici cu susan, mac
  • Minichifle cu seminte de floarea soarelui
  • Pave secara, pave simple