Elegant Catering evenimente - Bucuresti
Bufet Suedez Varianta 4
Mini Aperitive (Canapés)
- Mini frigarui cu mozzarella, rosie cherry, tortelinii si sos pesto
- Tartine cu brânza comte, prosciutto, mustar Dijon, rucola
- Sparanghel, crispy prosciutto, brie
- Escalop de scoici saint jaques, icre de manciuria, crema de smântâna, spanac baby
- Portocala, bambini mozzarella, prosciutto crudo, rucola
- Fingers cu feta, pepene rosu, menta si aceto balsamic
- Canapele cu somon fume, crema guacamole si pomodori secchi
- Frigarui francais cu brie si struguri, seminte de dovleac si praf de fistic
- Tartine asiatice cu creveti, coriandru, lime
- Frigarui cu sfecla rosie, brânza si seminte, masline Kalamata
- Tarte cu ciuperci, pancetta si parmezan
- Frigarui din bete de rozmarin cu mozarella si ananas la grill
- Inele de calamar pane décor sparanghel
- Ou de prepelita, icre de somon si chivas, crema fina de brânza
- Crostini cu sparanghel verde, serrano si sos remoulade
- Anchoix cu masline verzi umplute cu migdale marinate pe scobitoare
Fel Principal
- Scoici aromate thailandeze (scoici midi, suc de nuca de cocos, chivas)
- Dorada cu salsa exotica si salvie
- Curcan cu muguri de pin, pesto si mozzarella
- Frigarui din saltimbocca de curcan
- Piept de rata la cuptor, cu condimente si sos de mere
- Muschi de vita cu struguri si vin porto, oregano
- Friptura de porc în serrano cu sos de mustar si piure de conopida
- Somon în crusta de ciuperci
- Creveti tiger înveliti în somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir
- Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie
- Cotlete de vitel învelite în prosciutto, salvie, lime
- Escalop de scoici saint jaques cu sos de sofran si vin
Garnituri
- Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte de pin
- Varza de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
- Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
- Sparanghel si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan
- Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamâie, ceapa rosie, unt
- Ciuperci asortate cu muguri de pin, masline si coriandru
- Ardei fripti marinati cu menta si lamâie
- Farfalle cu mazare si ciuperci si rosii uscate confiate
- Orez basmatic cu sofran si ciuperci si vin alb
Salata
- Salata de vita roze, cu germeni, castravete, ciuperci, coriandru, ulei de susan
- Salata italiana cu tortelinii, creveti usor picanti, masline, capere, avocado
- Salata iceberg, rucola, rodie, goji, seminte de floarea soarelui, rosii cherry, portocale, otet balsamic, ulei de masline verzi cu migdale
- Salata Taboulleh cu suc de lime
- Salata de humus cu lipie uscata
Desert
- Sortimente de miniprajiturele:
- Mini chesse cake cu crema rooibos si zmeura
- Brownie cu migdale, coacaze
- Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
- Minicroisinii cu migdale si cafea
- Maffin în caramel si portocala
- Bezele cu nuci si ciocolata
- Mini Pavlova cu bezea, spuma de mascarpone, afine, capsuni si alune de padure
- Princess Torta (martipan, spuma de vanilie, sos de zmeura)
- Marble cu fructe confiate, menta si cereale
- Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolata si caramel)
- Millfeuille cu vanilie si nuci
- Frigarui de fructe din mure, capsuni, pepene, papaya, ananas, struguri, sos brangy
- Fructe de padure, menta, miere si baby meringues
Specialitati pâine
- Pâinici cu susan, mac
- Minichifle cu seminte de floarea soarelui
- Pave secara, pave simple