Elegant Catering evenimente - Bucuresti
Bufet Suedez Varianta 1
Mini Aperitive (Canapés)
- Blinis cu somon afumat si smântâna si ceapa verde
- Crakers secara cu sparanghel verde si serano, sos remoulade
- Almond cu struguri si brânza brie si busuioc
- Tartina cu crema feta si pasta de masline
- Cocktail vegi de creveti, lime si coriandru
- Mini frigarui cu bocconcini, rosii cherry, busuioc
- Blue cheese, nuci, menta, miere
- Tartine cu oua de prepelita, spanac, parmezan
- Bruschete cu rosii, ardei, masline kalamata, busuioc
- Chorizo cu crema de brânza, masline verzi, oregano
Fel Principal
- Pui la gratar cu busuioc, parmezan si ciuperci
- Peste alb în crusta de pesto, salvie, lamâie
- Friptura de porc cu mustar dijon, bacon crispy
- Vita în stil thay cu ghimbir si susan
- Pulpe de pui în amestec crocant de pesmet si ierburi provance
Garnituri
- Fasole verde, brocoli, porumb si ciuperci
- Legume la gratar cu otet balsamic si parmezan
- Orez salbatic cu unt si morcov si ardei
- Cartofi crocanti cu susan, salvie
- Paste cu mazare, rucola, pomodori sechi, sos pesto
Salate
- Salata de quinoua si trio vegetal (castraveti, rosii, ardei, masline, busuioc si oregano)
- Sfecla si rucola, nuci coapte si parmezan, sweet vinaigrette
- Thay chicken salad (morcov, salata iceberg, varza rosie, pui, coriandru, porumb)
Desert
- Tarte cu fructe (cosulet crocant, crema fina de vanilie, fructe asortate)
- Roll cu cacao (biscuiti, crama barot, fulgi de alune)
- Toffee pere (crema toffee cu pere, blat vanilie si cacao)
- Caramel (blat de vanilie, crema vanilie ciocolata, caramel)
- Zmeurica (blat duo, zmeura jeleu, ciocolata)
- Cocos dark (blat cocos, ciocolata dark)
- Knicker boocker (bezea, crema mascarpone, fructe de padure, menta)
- Frigarui de fructe cu zahar brun
Specialitati pâine
- Mini baghete simple si cu seminte asortate