Elegant Catering evenimente - Bucuresti
Meniu Cocktail Varianta 3
Miniaperitive(Canapés)
- Crostini cu sparanghel verde si coppa
- Pepene galben cu prosciutto, miere si rucola
- Almond brânza Camembert, struguri si menta verde
- Rulouri cu ardei copti si file de anchoix
- Sunca parma, rucola si cascaval, ardei rosu copt
- Tarte din parmesan cu humus, rosii coapte, chivas
- Tartine cu mac, somon afumat pe crema guacamole, rosie uscata si crema avocado
- Rulouri de prosciutto, para, salata rucola, parmezan, lime
- Tartine cu pasta de masline si sardine
- Chipsuri cu piept de rata afumat, chutney de rosii, seminte susan, chivas
- Foie gras cu mandarine caramelizate si aceto balsamic
- Somon cu castravete, icre rosii, brânza fina si piper multicolor
- Tartine cu creveti marinate, rucola si sparanghel
- Bruscheta cu rockford si smochine, miere
- Blinis cu brânza de capra si andive
- Quiche lorraine cu bacon si ou de prepelita
- Frigarui de brânzeturi (boconcini, guda, ementaler) cu struguri
- Foie gras cu mandarine caramelizate si aceto balsamic
- Ou de prepelita cu icre rosii, piper multicolor, crema de brânza
Miniaperitive calde servite reci
- Muschi de porc cu ananas
- Rulada de curcan cu muguri de pin si pancetta
- Fingers pe scobitoare cu muschi de vita, dulceata de afine, papaya si coacaze
- Somon în crusta de ciuperci, sos verde,
- Ton în crusta de susan si sos lemon
- Somon asiatic cu ghimbir si sos soia, susan
- Crostinii cu cocktail de creveti, sos tabasco
- Pastrama de vita pe secara cu sos de mustar, castravete murat
- Piept de rata cu fructe de padure
- Scoici Saint jacques învelite în prosciutto cu unt aromat
Salata – 150g
- Salata de ton cu andive si sos de capere
- Salata de ardei capia rosii copti si capere, masline negre, usturoi copt în ulei de masline
- Salata de cartofi sileziana
- Salata creata cu sunculita crispy si sos balasamic
- Salata de sfecla rosie, brânza de capra si migdale
Desert
Sortimente de miniprajiturele:
- Mini chesse cake cu crema rooibos si zmeura
- Brownie cu migdale, coacaze
- Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
- Minicroisinii cu migdale si cafea
- Maffin în caramel si portocala
- Marble cu fructe confiate, menta si cereale
- Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolata si caramel)
- Millfeuille cu vanilie si nuci
- Bisquivi
- Duocaramel
- Cubulete cu vanilie si fulgi de cocos
- Merenques almond (blat cacao, crema alune de padure, bezea cu nuca, migdale)
- Prajitura cu prune (blat cacao, crema de prune, gril ciocolata)
- Frigarui de fructe: papaya, ananas, struguri
- Salata de pere marinate cu seminte de coriandru, scortisoara
Specialitati pâine – 30g
- Mini baghete simple si cu seminte asortate