Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti

Garnituri
  • CARTOFI PRAJIT12 LEI

    In untura de rata, dupa retata originala.

    200gr
  • CARTOFI COPT14 LEI

    In jar cu sos de smantana si usturoi.

    350gr
  • CARTOFI PIUR12 LEI

    Prajit sau cu lapte, la alegere.

    300gr
  • PIURE VERDE16 LEI

    Alb cartof, verde patrunjel, ceva usturoi, ulei de masline; o sa va placa sigur.

    300gr
  • CARTOFI EVANTAI CU SOS DE CEAPA VERD16 LEI

    O interpretare a cartofului intr-o forma gastronomica.

    300gr
  • CARTOFI GRATINATI LA CUPTOR CU PASTA DE BRANZA ALBASTRA 20 LEI

    Un amestec de savori

    300gr
  • VARZA CALITA IN UNTURA DE RATA 14 LEI

    Zacuta 4 ore la foc mic, impreuna cu boabe de piper, dafin si ceva afumatura… un deliciu!

    250gr
  • PIURE VERDE 16 LEI

    Alb cartof, verde patrunjel, ceva usturoi, ulei de masline; o sa va placa sigur

    300gr
  • CARTOFI CU ROZMARIN 12 LEI

    La cuptor cu ulei si planta, pana se rumenesc.

    200gr
  • CIUPERCI LA GRATAR 10 LEI

    Perpelite iute sa nu se scorojeasca.

    100gr
  • LEGUME LA GRATAR 10 LEI

    Intoarse o data, stropite cu putin ulei si prafuite cu sare.

    100gr
  • MAMALIGUTA PRIPITA 6 LEI

    dar vartoasa, din malai adus lunar de la moara din Magurele.

    300gr
  • MUJDEI DE USTUROI 4 LEI

    Clasic romanesc, strivit in piulita, cu sare, ceva ulei si botezat cu apa chioara.

    200gr
  • SOS DE USTUROI 6 LEI

    Cu supa de pui si niste ardei iute tocat.

    200gr
  • CARTOFI ROMANESTI REINTERPRETATI (ALTFEL)18 LEI

    Gustul minunat din epoca de aur adus in contemporaneitate

    200gr
  • CARTOFI CU SOS DE INGHETATA DE TRUFE SI TELEMEA VECHE DE OAIE 18 LEI

    Cand trufa se intalneste cu oaia si se bat cu un cartof

    200gr