Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti
Specialitati macelaresti
- CREIER DE VITEL 18 LEI
Dupa cum alegeti, la pergament, in pesmet sau macelaresc.
100gr - FUDULUII DE TAURAS 15 LEI
Mangaiate cu zeama de lamaie, frecate cu sare si mirodenii si fripte apoi la jar.
100gr - PIZDULICE 20 LEI
Piesa uitata si rar gasita pe meniuri, pentru ca indeobste era mancata de parlagii; fragezimea acestui muschi neexersat este cu totul deosebita.
100gr - MADUVIOARE 20 LEI
Prajite in malai sau in pergament pe gratar, dupa cum va e pofta.
100gr - MOMITE 20 LEI
Mare delicatesa in Franta de-o mananca numai bogatii. Pana si-or da seama si ai nostri la pretul de numai….
100gr - PASTRAMA DE CURELUSA 18 LEI
Alta specialitate macelareasca frageda, muschi abdominal minuscul, greu de decupat. Noroc cu Iulian.
100gr - FICAT DE VITEL DE LAPTE IN PRAPUR 18 LEI
Optional cu sos de maduva de vita scazut cu vin rosu