Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti

Gustari calde
  • TUSLAMA REGALA DIN MUCHIE SI MURA34 LEI

    Fiertura de-o noapte dreasa cu mujdei si iaurt, servita Fierbinte. Tuslamaua regala a fost la epoca mancare de baza in mai toate carciumile Bucurestene. O repunem pe lista. (Aici, varianta originala)

    300gr
  • CHIFTELUTE ZEXE 26 LEI

    Mult marar, carne mustoasa, ceapa, usturoi, miez de paine in lapte, o compozitie menita sa redea chiftelei prestigiul de altadata. (Reteta proprie)

    250gr
  • FALCUTE DE PORC LA GARNITA 32 LEI

    O alta delicatesa uitata, pe care vrem s-o restituim spre delectare.

    150gr
  • MADUVA IN OSUL EI 30 LEI

    Specialitate macelaresaca servita cu sare grunjoasa si pasta de usturoi.

    700/40gr
  • JUMARI BOIERESTI 28 LEI

    Pentru ca, spre deosebire de tarani, boierii isi permiteau sa le faca din garf.

    250gr
  • LIMBA SI CREIER DE MIEL CU SOS DE CORIANDRU 36 LEI

    Greu de procesat pt ca ne-au plecat pana si mieii intr-o transfumanta nefericita

    80/80/30gr
  • PIPOTE DE RATA CONFIAT 32 LEI

    Se taie rata, se scoate ranza si se fierbe in grasimea adunata, parfumata cu ceva mirodenii, la foc mic, cale de cateva ceasuri.

    120gr
  • JUMARI DE SOMN 28 LEI

    Parfumate cu usturoi si prajite la foc iute ca sa mai cereti o portie !

    200 gr
  • CHIFTELUTE DE SCOICI CU SOS DE MARAR 35 LEI

    O intreaga filozofie.

    180gr/60gr
  • MOMITE DE MIEL CU SOS DE USTUROI COPT SI VIN 36 LEI

    Greu de procesat pentru ca ne-auplecat pana si mieii intr-o transhumanta nefericita

    150gr/30gr
  • CHIFTELUTE DIN FICAT DE VITEL CU SOS DE AGRISE SI STAFIDE 28 LEI

    Reteta din epoca brancoveneasca

    150gr/80gr