Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti

Specialitati macelaresti
  • CREIER DE VITEL 18 LEI

    Dupa cum alegeti, la pergament, in pesmet sau macelaresc.

    100gr
  • FUDULUII DE TAURAS 15 LEI

    Mangaiate cu zeama de lamaie, frecate cu sare si mirodenii si fripte apoi la jar.

    100gr
  • PIZDULICE 20 LEI

    Piesa uitata si rar gasita pe meniuri, pentru ca indeobste era mancata de parlagii; fragezimea acestui muschi neexersat este cu totul deosebita.

    100gr
  • MADUVIOARE 20 LEI

    Prajite in malai sau in pergament pe gratar, dupa cum va e pofta.

    100gr
  • MOMITE 20 LEI

    Mare delicatesa in Franta de-o mananca numai bogatii. Pana si-or da seama si ai nostri la pretul de numai….

    100gr
  • PASTRAMA DE CURELUSA 18 LEI

    Alta specialitate macelareasca frageda, muschi abdominal minuscul, greu de decupat. Noroc cu Iulian.

    100gr
  • FICAT DE VITEL DE LAPTE IN PRAPUR 18 LEI

    Optional cu sos de maduva de vita scazut cu vin rosu