Kai Catering, Catering Evenimente - Bucuresti

Meniu Nunta Clasic

Aperitive

Rulou de sunca cu salata de cruditati

Rosie umpluta cu salata de vinete

Mini frigarui cu chiftelute de pui in 3 culori

Mini rulada de pui cu bacon si gogosari murati

Barcute de ardei cu pasta de branza

Turnulet de castravete

Mini rulouri de secara cu mousse de branza si somon fumee

Evantai de cascaval afumat

Evantai de pastrama de pui

Masline

 

Fel principal

Pastrav la gratar cu ierburi aromate servit cu buchetiera de legume in cosulet de tortilla, lamaie si sos lemon butter

Sarmalute in foi de varza cu mamaliga, ardei iute, smantana si bacon

Trio din ceafa de porc, piept de pui si carnaciori proaspeti la gratar, insotit de cartofi taranesti si sos ranch

Salata de varza alba, varza rosie si morcovi

Selectie de chifle

 

 

Desert

Tortul mirilor