O meserie mereu de actualitate, ospatarul este cel care vine în completarea bucatarului, a cofetarului si a patiserului. Misiunea lui este aceea de a oferi o interfata între serviciile localului si clienti, asigurând o servire corespunzatoare, perfecta, din toate punctele de vedere. Munca ospatarului este astfel un element cheie care poate ajuta foarte mult la renumele unei locatii sau a unui restaurant. Va oferim un curs profesionist pentru a învata o meserie frumoasa, productiva si plina de satisfactii.
Curs Ospatar / Chelner - ce veti deprinde in urma parcurgerii acestuia
Notiuni de igiena
Comunicarea la locul de munca
Efectuarea muncii în echipa
Aplicarea NPM si PSI
Mentinerea unui loc de munca sigur si curat
Exercitarea operatiunilor obisnuite necesare servirii ca: mis-en-place în ordinea ceruta de tehnica servirii (pentru micul dejun, dejun, cina rece sau calda)
Organizarea locului de munca
Încasarea contravalorii serviciilor oferite
Pregatirea locului de servire pentru o noua comanda