Badita & Pop - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Insolventa

Insolventa - Serviciile noastre
B&P ofera servicii complete in materia insolventei - reorganizari, lichidari voluntare si falimente - consultanta in pre-insolventa precum si consultanta financiara si administrare speciala prin intermediul BP INSOLV-Societate Profesionala cu Raspundere Limitata, infiintata si autorizata conform Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, societate inregistrata in Registrul Societatilor Profesionale sub nr. RSP 0456 tinut de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania. ..
Reorganizarea judiciara
Debitorul care se confrunta cu dificultati economice majore in realizarea activitatii sale poate apela la procedura reorganizarii judiciare ca sansa optima de redresare a afacerii sale. Finalitatea acestei proceduri este reintegrarea viabila a societatii debitoare in circuitul economic.   Efortul conjugat al intregii echipe B&P este indreptat spre implementarea unor strategii care sa conduca la redresarea societatii si plata datoriilor acesteia. In acest sens, propunerea catre credit..
Lichidari
Lichidari voluntare   De regula, lichidarea unei societati comerciale intervine atunci cand aceasta genereaza creditorilor pierderi sau genereaza un volum ridicat de datorii, precum si in situatia in care societatea nu isi poate realiza obiectul de activitate. Lichidarea societatilor comerciale presupune un ansamblu de operatiuni juridice si economice constand in terminarea afacerilor in curs ale societatii, transformarea in bani a bunurilor acesteia si incasarea creantelor, in scopul ac..
Proceduri Speciale
Procedura mandatului Ad Hoc   In calitate de mandatar numit de societatea debitoare si confirmat de Presedintele Tribunalului, B&P incheia o intelegere, in termen de 90 zile de la numire, intre creditorii debitorului si astfel problemele financiare vor fi rezolvate, creantele vor fi platite, societatea va fi salvata de la faliment si locurile de munca vor fi pastrate.Pentru aceasta, B&P va face urmatoarele: va propune stergerea datoriei; va propune reesalonarea datoriei; va..