Badita & Pop - Societate Civila de Avocatura Bucuresti

Financiar

Consultanta
Asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri Consultanta privind oportunitatea inceperii unei afaceri in Romania Intocmirea planului de afaceri si a studiului de fezabilitate Consultanta si initierea procedurilor de inregistrare fiscala a societatii comerciale Consultanta, asistenta si rapoarte de analiza economica, financiara si fiscala Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar..
Contabilitate
Servicii contabile Contabilitate financiara si de gestiune Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare Intocmirea balantei de verificare lunara Intocmirea registrelor Intocmirea bilantului contabil Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele si a fiselor fiscale Intocmire de rapoarte financiare la cerere Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli ..
Taxe
Impozite si taxe     Consultanta privind fiscalitatea la nivelul societatii Impozitul pe venitul global Impozitul pe profit Taxa pe Valoarea Adaugata Asigurari sociale Optimizarea impozitelor de plata   Servicii de personal - salarizare     Intocmirea statelor de salarii si inregistrarea lor la Inspectoratul Teritorial de Munca (in colaborare cu Cabinetul nostru de avocatura) Asistenta contribuabilului pe timpul controalelor fiscale &nbs..
Financiar - serviciile noatre
B&P ofera servicii integrate de consultanta in materie financiar-fiscala si de contabilitate. Prin B&P Consult SRL, parte a grupului B&P, serviciile financiare sunt coordonate de un corp profesionist cu mai mult de 30 de ani de experienta in consultanta financiara si management al afacerilor, avand o foarte buna reprezentare a mediului de afaceri romanesc, in special cel de dupa anul 1990. Cunoasterea sectorului de afaceri romanesc in continua expansiune precum si intelegerea clara a..