La Cantine de Nicolai, Restaurant - Bucuresti

Aparitii in presa
18.12.2009 | Sursa: Ziarul financiar Oamenii sunt prietenoşi şi simţi că eşti preţuit, că se bucură că eşti acolo. Serviciul este admirabil şi nu are nicio legătură cu chelnerismul sau cu restauraţia din România. Conceptul e cu totul nou - ei au făcut deja schimbarea, noi încă nu. Farmecul cel mai cel al locului e naturaleţea - totul e natural, fără fiţe, nu creează aşteptări de neindeplinit, dar nici nu se subapreciază. Dar n-aş putea spune că : what you see is what you get, pentru că ,you get much more than you see la prima vedere. Natural şi lejer. La desert, vă recomand o versiune originală şi foarte bună de mille feuille, o creme brûlée perfectă şi ananas caramelizat, cu îngheţată de nucă de cocos făcută în casă. Poate că ar merita să spun că şeful bucătar a lucrat cu Alain Ducasse, la Plaza Athénée, aşa că unele lucruri se explică mai uşor ... 18.12.2009 | Sursa: indexstiri.ro Eu zic că ceva tot se schimbă în România asta dacă Nicolai, care s-a şutit acum 13 ani în Franţa, şi-a strâns banii şi s-a întors în România ca să deschidă aici cel mai reuşit bistro, cu tehnlogie, savoir-faire şi materii prime de la francezi. Desigur, nu zic nu la caltaboşul de Crăciun, dar se poate şi cu foie gras - care la Nicolai este perfecţiunea întruchipată, fie că e servit în supă, fie ca îl iei ca antreu sau chiar la pachet, pentru acasă. 11.12.2009 | Sursa: Pe tocuri Noul restaurant s-a deschis săptămâna trecută în centrul Bucureştiului. Nu s-a făcut mare tam-tam, însă s-a aflat repede, din vorbă în vorbă, printre acele persoane care ştiu să dea tonul celor mai noi şi cool locuri din oraş