La Cantine de Nicolai, Restaurant - Bucuresti

Prezentare
Un mic restaurant în Micul Paris O străduţă cochetă într-unul din cartierele chic ale Bucureştiului Un restaurant ce îmbină gastronomia franceză cu arta contemporană Odată intrat, poţi să te crezi într-o galerie de artă pariziană. Lucrări semnate de artişti celebri ai momentului se odihnesc într-o lumină plăcută. Printr-o firidă îl poţi vedea la lucru pe Chef Cuisiner Sami Babou - “delegatul special” în România al lui Alain Ducasse - care îşi coordonează atent echipa. Odată aşezat la masă, lucrările rămân în amintire. Spectacolul culinar e gata să înceapă Încă de la deschidere, La Cantine de Nicolai a onorat o clientelă obişnuită cu cele mai vestite restaurante ale lumii şi după spusele fiecaruia,micul restaurant de pe strada Povernei îndeplineşte şi cele mai exigente cerinţe.