CorpConstruct - Amenajari interioare, Bucuresti si Ilfov

Restaurari

Proiectele de restaurare reprezinta una dintre cele mai fascinante activitati pe care le realizam. Atentia desavârsita la detalii si grija pe care o purtam fiecarui obiect sunt esentiale pentru noi. Multe cladiri sau obiecte vechi au nevoie de viata si culoare pentru a-si regasi farmecul din trecut. Ne entuziasmeaza valorizarea ce înlocuieste anularea evolutiei istorice a obiectele sau cladirilor. Echipa noastra este specializata în reconditionari de mobilier vechi, renovari si restaurari de imobile. Îmbinam tehnica cu experienta si utilizam metodele tehnologiei moderne.

Restaurari si servicii adiacente în Bucuresti si Ilfov

E important sa pastram arhitectura secolului trecut, cu atât mai mult cu cât în România exista numeroase cladiri valoroase. Multe dintre ele pastreaza frumusetea unor detalii impresionante ale arhitecturii din perioada începutului secolului al XX-lea. Proiectele de restaurari au nevoie, mai mult ca oricare alte proiecte, de echipe atente, profesioniste si pasionate. Oamenii implicati folosesc toate cunostintele si experienta pentru a reda viata celor mai frumoase cladiri istorice. Credem în respectul pentru acest tip de proiecte de restaurare pentru ca suntem fascinati de constructiile trecutului. Si, mai ales, credem ca e important sa lucram serios în a le conserva.

Proiectele de restaurare pot sa dureze mai mult decât cele obisnuite pentru ca au nevoie de echipe speciale, detalii unice si tehnologii diferite. De cele mai multe ori, instalatiile foarte vechi vor fi înlocuite, iar daca podeaua este foarte deteriorata, si ea va fi înlocuita sau restaurata. Elementele de decor vor fi restaurate de experti, la fel si lemnaria. Chiar si mobilierul poate trece printr-un proces de restaurare pentru a ajuta la redarea decorului initial al constructiei.

Scopul este de a salva cât mai mult posibil din cladire si de a diminua pierderile. Întelegem complexitatea si unicitatea asociata cu proiectele de restaurare. De la planificarea si coordonarea meticuloasa atragem din experienta noastra extinsa si instrumentele de ultima ora pentru a asigura calitatea si livrarea la timp a proiectului de restaurare sau renovare. Si experienta noastra ne permite sa cunoastem regulile de proiectare, sa influentam detaliile istorice si sa desemnam importanta acestora.