CorpConstruct - Amenajari interioare, Bucuresti si Ilfov

Amenajari interioare

Pasiunea pentru lemn si case din lemn a scris prima fila a povestii noastre iar astazi o continuam cu un registru larg si variat în domeniul amenajarilor exterioare. Cu fiecare proiect, ne bucuram sa ne dovedim maiestria si mestesugul în numeroasele optiuni care îti stau la dispozitie mai jos.

  • Montaj parchet, gresie, faianta, marmura, granit
  • Placari cu piatra decorativa, lemn
  • Zugraveli, vopsit, tencuieli, rigips, gletuieli
  • Incalzire pardoseala
  • Montaj insertie lemn
  • Izolari fonice, izolari termice
  • Instalatii electrice
  • Instalatii termo-sanitare

În ultimii ani am realizat o serie larga de proiecte de amenajari interioare în Bucuresti, proiecte variate. De la garsoniere, la apartamente de 2, 3 sau 4 camere, pâna la spatii comerciale sau vile de mari dimensiuni. Am avut o serie de proiecte prezente în cataloage de amenajari interioare, precum transformarea unei garsoniere într-un apartament de 2 camere, cu spatii pentru depozitare inteligente. Am realizat proiecte noi, cu tehnologii noi, precum montarea unor placi de gresie de mari dimensiuni, de pâna la 3 metri lungime.

Împreuna cu echipe de arhitecti talentati, am facut parte din proiectul grandios al unei case inteligente din zona Floreasca în Bucuresti, proiect prezent si în cadrul “Romanian Design Week 2018”. Am realizat instalari de placi de mari dimensiuni, mozaic metalic, din sticla sau 3D, sau placi ceramice 3D, îmbinari de ceramica si lemn. Fiecare amenajare ne-a adus satisfactia unui proiect finalizat cu succes. Datorita unei colaborari foarte strânse împreuna cu arhitectii parteneri, reusim întotdeauna sa facem fata oricarei provocari. Spatii regândite, noi finisari, mutarea anumitor elemente dificile, pastrarea unor elemente clasice si îmbinarea lor în decorul nou, fiecare dintre acestea sunt provocari care ne ajuta sa crestem zi de zi. Nu spunem “nu” ci încercam sa gasim solutii. Este ceea ce noi credem ca poate fi definita ca o deviza a echipelor noastre. Pentru ca în fiecare proiect exista provocari carora trebuie sa le gasim o finalizare cât mai buna.

Aceasta este doar o mica parte din povestea noastra de amenajari interioare. Dar continuam sa scriem zi de zi câte o fila pe care o adaugam frumoaselor proiecte din care facem parte.