CorpConstruct - Amenajari interioare, Bucuresti si Ilfov

Peisagistica

Designul exterior este întotdeauna important. Iar peisagistica poate schimba în totalitate aspectul oricarui loc. Cu atât mai mult astazi, când proiectele verzi sunt atât de importante. Iar marile companii investesc sume considerabile pentru exterioare verzi cât mai complexe, pentru protejarea mediului înconjurator. Punem la dispozitie, de la concept pâna la livrarea acestuia, un proiect cât mai complex în functie de cerintele initiale.

Fie ca vorbim de rural sau urban, mediul exterior contribuie la formarea si definirea locurilor în care traim dar si la un nivel mai bun de a trai în aceste medii. Echipele noastre creeaza planuri inteligente cu plante verzi, spatii urbane si locuri atragatoare pentru un mediu mai frumos. Scopul este ca în final sa cream peisaje care sa echilibreze nevoile oamenilor ce cele ale mediului înconjurator.

Înainte de a începe proiectarea, evaluam cu atentie nevoile, constrângerile si limitarile proiectului. Coordonam proiectul împreuna cu autoritatile de reglementare daca este cazul, ajutam clientul sa dezvolte o comunicare cât mai eficienta cu cei implicati în proiect. Echipa noastra este specializata în astfel de servicii astfel încât sa furnizam un produs final excelent.

Proiectele noastre de peisagistica sunt atât pentru amenajari de locuinte, rezidentiale dar si pentru spatii publice sau proiecte complexe. Oferim, de asemenea, solutii ecologice de constructie, precum acoperisuri verzi sau pereti verzi. Suntem sustinatorii proiectelor ecologice, utilizam tehnologii eco si credem într-o abordare cât mai responsabila în aceasta directie.

Credem în solutii inovatoare si creative. Cu atât mai mult astazi, când accentul este pus pe cât mai mult verde. Fie ca vorbim de amenajarea unei gradini sau de acoperisuri verzi, atât de populare în ultimii ani. Fatadele verzi sunt si ele în tendinte si ajuta la planul pe termen lung de ecologizare a marilor orase. De asemenea, partea estetica va face întotdeauna diferenta atunci când sunt implementate astfel de proiecte de peisagistica.

De la spatii simple, la amenajari extravagante, de la proiecte simple pâna la cele foarte complexe, punem în practica de fiecare data experienta si pasiunea pentru peisagistica si dorinta de protejare a mediului înconjurator .