ATP Bucuresti - Centrul de formare profesionala
Inspectorul de Resurse Umane este persoana care participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa in procesul de recrutare a angajatiilor organizatiei, monitorizand raporturile de munca...
Inspectorul de Resurse Umane este persoana care participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa in procesul de recrutare a angajatiilor organizatiei, monitorizand raporturile de munca cu acestia, intocmind si gestionand documentele de evidenta ale acestora, intocmind si depunand declaratiile privind contributiile la bugetul de stat.Din tematica: REVISAL, ultimele modificari Codul Muncii, salarizare si pensionare conform legislatiei 2011.
Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, sa completeze si sa gestioneze programul REVISAL (registrul de evidenta al salariatilor), sa completeze statele de plata si sa realizeze dosare de pensionare precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane si mediere conficte. Astfel, participantii sunt incurajati, inca de la inceputul programului, sa se implice mai mult in activitati practice si simulari ale unor situatii reale.
1. Cursul de „Inspector de resurse umane este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii, Familiei ¿i Protec¿iei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului2. Certificatul eliberat in urma absolvirii acestui curs va confera toate drepturile, conform noului Cod al Muncii (2011), sa gestionati resursele umane prin completarea si depunerea on-line a evidentelor de personal in REVISAL. De asemenea, cursul va certifica si competentele de operare PC solicitate prin noua hotarare de guvern ca urmare a modificarii art 34. din Codul Muncii. Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara traducerea, legalizarea si apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga. 3. La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, datorita pregatirii practice din timpul cursului, vor fi capabili sa gestioneze toate procedurile specifice activitatii de resurse umane si sa opereze cu toate documentele din departament, sa deprinda abilitatile de informare si documentare privind modificarile legislative, sa mentina relatia cu autoritatile publice arondate Ministerului Muncii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca si sa gestioneze REVISAL - simulare proceduri de angajare, concediere si modificare contract de munca (ultimele prevederi Codul Muncii)