Ana Catering - Bucuresti

Meniu Nunta Varianta 2

Forma de prezentare: servire la farfurie (setup 3-4 stele) „PRESIDENT”

~ APERITIV:

~ Mousse de ficat de gasca 50g.

~ Rulou sunca cu sparanghel 50g.

~ Vol au vent icre cu capere 30

g~ Rulada Mozaic 50g.

~ Terina Somon fumee 50g.

~ Tartina icre Manciuria 20 gr.

~ Cocktail de fructe de mare 100 gr.

~ Chiftelute cu susan 30 gr.

~ Lebede umplute cu fructe de mare 30 gr.

~ Decor,lamaie,verdeata.

~ FEL PRINCIPAL 1

~ Caracatita ,grujon de salau,pui de balta cu cartofi natur 30/50/30/100 GR.

~ Sau:

Sarmale in costita cu mamaliguta si ardei iute 150/100 gr.

~ Sau:

Peste spada cu buchet de brocolli 100/120 GR.

~ FEL PRINCIPAL 2

~ Valdostana cu sos Robert si cartofi nemtesti/brocolli 150/150g.

~ Sau:Bratwurst/pui crocant/medalion porc cu cartofi taranesti 100/50/100/100

  ~ Salata asortata de sezon 150g.

~ DESERT:

~ TORT MADALINA CU SOS DE CIOCOLATA 100G.

~ Cafea Jacobs cu lapte

~ Paine ,sosuri,sare,piper.

OPEN BAR STANDARD:

~ BAUTURI ALCOOLICE:

~ WHISKY BALLANTINES

~ VODCA FINLANDIA

~ GIN BEEFETER

~ MARTINI ALB

~ BERE Tuborg/Skol

~ Vin alb sec Sauvignon Jidvei/Carl Reh W.

~ Vin rosu Merlot Prahova/Carl Reh W./la cerere si fiert

~ RACORITOARE:

~ COCA COLA

~ FANTA

~ KINLEY

~ APA MINERALA DORNA

~ APA PLATA IZVORUL ALB