Ana Catering - Bucuresti

Meniu Craciun

MENIU CRACIUN SPECIAL

Platouri taranesti

1.Platoul Haiducului 330 gr./pers.:Sunculita taraneasca 50g.Babic/ghiudem 30gJumari moldovenesti 50g.Chiftelute taranesti 50g.Toba de casa 50g.Sorici proaspat 50g.

2.Platoul Ciobanasul 250g./pers. :Telemea de oi veche 50g.Branza de burduf 50g.Cas/Urda cu marar 50g.Legume proapete(rosii,ardei,ridichi,ceapa)50g.Fasole batuta 50g.Salata zacusca 50g

3.Platou Pescaresc 100g./pers.Tartine icre crap cu stiuca 50gRulouri peste marinat 50g.

5.Desert 130g./pers.Cozonac cu nuca si rahat 80g.Cornulete asortate cu gem,nuca.50g.

6.Diverse

Chifle, paine taraneasca 200g./pers.

Sosuri(mustar,usturoi,ketchup)100g/pers.

Platouri calde serv.chaffing(13,99 euro/pers.):live cooking la foc deschis

*:Sarmalute cu mamaliguta si ardei iute la dovleac 250g.

Pomana porcului cu mamaliguta (ceafa,carnaciori,ustroi)la ceaun pe pirostrii 250g.

Coaste marinate la gratar 100gr.Cartofi taranesti/COPTI LA JAR 100gMuraturi asortate 100gr

OPEN BAR SANTA

Tuica cruda/fiartaLichior de oua

Visinata/afinataWhisky Jack

Vodca FinlandiaMillwood Whisky Cream

Apa minerala, apa plata Bucovin

aCola, fanta, suc de mere

Vin alb Sauvignon Blanc/ Prahova Valey

Vin rosu Prahova Valey/Merlot(eventual si la butoi)

Vin fiert Nikolaus.Sampanie MileniumSuc de portocale GraniniCafea Nespresso

SERVICII OPTIONALE:

Aranjamentul mesei (fete de masa si huse)

Aranjament floral de craciunPom de Craciun

Aranjamentul salii

*Show live parlit porc 120 kg cu ceaun de jumeri si gratar

MENIU CRACIUN STANDARD

1.Platoul Haiducului :Sunculita taraneasca

Babic/ghiudem

Jumari moldovenesti

Chiftelute taranesti

Toba de casa

Soric

2.Platoul Ciobanasul

Telemea de oi

Branza de burduf

Cas/Urda cu marar

Legume proapete(rosii,ardei,ridichi,ceapa)

3.Desert

Cozonac cu nuca

Cornulete