Mica Elvetie Restaurant

Chef Jakob Hausmann

Vorbim în continuare despre un profesionist în bucatarie, pasionat de transformarea roadelor naturii în preparate excelente pe care le da mai departe altora.ESTE CHEF JAKOB HAUSMANN, MAESTRU ÎN ARTA CULINARA!

Jakob Hausmann s-a nascut în Steckborn, Elvetia si a absolvit scoala de bucatari în tara natala. De-a lungul anilor, a obtinut numeroase diplome în arta culinara,  inclusiv 2 diplome de cursuri de bucatarie moleculara în Elvetia.

Este Membru  Eurotoques – European Community of Chefs si Consilier Onorific  – Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs – Asociatia Mondiala de Gastronomie – Graubuenden –Elvetia.  În anul 2013 a obtinut Medalia de Argint cu echipa regionala a României la Salonul Culinar Mondial – Basel.

 

Si e bine sa ne luam timp pentru a ne bucura de amândoua.ESTE GENUL BUCATARULUI IDEAL

caruia îi place sa discute cu cei carora le gateste, sa explice ce si cum a pregatit. Nu fuge de feedback-uri si n-ar avea de ce. Este un bucatar cu 4 carti publicate, pline cu combinatii de gusturi si arome care îi apartin. Printre ele se numara si volumul „Bucataria anotimpurilor”.

Pentru ca Chef Jakob a învatat de mic, de la mama sa, sa gateasca numai cu ingrediente de sezon, proaspete, gustoase si cât mai naturale, din respect pentru cei carora le gateste.

CU O IMAGINE PUBLICA FOARTE APRECIATA

si de un real impact, are numeroase aparitii în presa si colaborari saptamânale si lunare în reviste de specialitate, colaborari cu diverse televiziuni. A fost prezent în diferite show-uri, concursuri gastronomice si reclame, asemeni „Bucatarului Inedit” sau internationale, precum reclama actuala Selgros Germania – “pentru profesionisti si pasionati de bunataturi”.

 A prezentat retete internationale de bucatarie moleculara, fiind invitat în calitate de expert în gastronomie în diferite emisiuni.

SI COLABORARILE NU SE OPRESC AICI

Este deschis întotdeauna noilor proiecte, menite sa vina în sprijinul consumatorilor cu sfaturi, idei si retete unice. Importante branduri din domeniul retail si culinar precum Selgros România, Eisberg-Iubesc Salatele, Fuchs Condimente, Inedit Bob de Soia sau Dr. Oetker Professional, i-au acordat votul de încredere, derulându-se în prezent pe piata colaborari de un real succes.

Latura sa umana este puternic creionata de numeroase actiuni umanitare, atunci când bucatarul, dar mai ales „omul” Jakob, gateste cu mare drag pentru oamenii simpli, pentru cei neajutorati, copii, batrâni sau oameni ai strazii.