Resto Aperto, Restaurant - Bucuresti
Aperto înseamna curajul de a te deschide si a trai experienta gustului, ingredientelor si caldurii Italiei! În limba italiana, Aperto înseamna "deschis"; asa cum Resto Aperto se traduce prin deschis la experiente si gusturi noi alaturi de familie si prieteni. Lansarea unui nou meniu da viata valorilor care stau la baza acestui concept. Aperto invita fiecare client care îi calca pragul, într-o calatorie unica, plina de culoare, aroma si gust, pe ''meleagurile'' seducatoare ale bucatariei italiene. “Promovam recunoasterea si aprecierea cultului bucatariei italiene. De aceea, prin introducerea noului meniu, ne dorim sa continuam schimbul de cultura, sa aducem mai aproape idei si oameni cu povesti noi, feluri de mâncare autentice si arome unice.'', Cristi Mirea, manager Resto Aperto. Chef Marco Favino este “actorul” principal în procesul de creatie al meniului. Tânar, însa cu experienta îndelungata în lumea restaurantelor, Chef Marco si-a perfectionat metodele în Italia, iar acum aduce din retetele sale la Resto Aperto.