Weiss Profil - Sisteme Aluminiu, PVC, Bragadiru / Ilfov

Sisteme de aluminiu

Sisteme de aluminiu LIGHTECH WP40
Sisteme de aluminiu pentru usi si ferestre cu punte termica neîntrerupta Latime de montare a tocurilor – 37 mm si 40 mm Potrivita pentru montare a usilor si a ferestrelor Diverse variante pentru punerea geamurilor – cu pachet de sticla /20 mm/ si o singura sticla cu grosime de 4 mm O mare varietate de profiluri din punct de vedere al marimilor, formelor, designului si al modului de deschidere si al constructiilor Euro-canal la aripa Varietate stilistica de forme drepte si..
Sisteme de aluminiu THERMOLUX WP700
Fapte si caracteristici  Sistem de aluminiu pentru usi si ferestre cu punte termica întrerupta Latime de montare a tocului – 70 mm, 95 mm Placa de poliamida - Technoform de 24 mm Potrivit pentru montaj exterior Optiuni diferite pentru pachet de sticla ( de la 24 pâna la 50 mm) Mare varietate de profiluri din punct de vedere –dimensiuni, forme, marimi, design, mod de deschidere. Posibilitatea de a folosi la aripa, pentru pentru ferestre ?uro-canal si PVC. Cel ..
Sisteme de aluminiu SLIDETECH WP30
Sistem de aluminiu – glisant cu punte termica neîntrerupta Potrivita pentru montaj interior si instalare exterioara Optiuni pentru punerea geamurilor folosind pachetul de sticla – 20/24 mm si sticla – 4 / 10 mm Optiuni pentru montare suplimentara a unui cadru glisant, cu plasa împotriva tântarilor Variante pentru alegere a unui toc cu o, cu doua si cu trei sine Aripi separate pentru un singur geam si geamuri duble Aluminiul este 100% reciclabil si nu pol..
Sisteme de aluminiu Thermo Pro WP85
Sistem de aluminiu cu rupere de punte termica Adancime de toc 77mm Grosimea maxima a geamului 52 mm Poliamida Technoform PA 66 GF 25 - 39 mm     Caracteristici tehnice Coeficient de transfer tehnic Uf = 1.37 W/m2kEtansare la aer EN 12207 Class 4Etansare la apa EN 12208 Class A9Rezistenta la vânt EN 12210 Class C5Aluminiul este 100% reciclabil si nu polueaza mediul înconjurator La reciclarea aluminiului se foloseste numai 5% din energia ne..