Weiss Profil - Sisteme Aluminiu, PVC, Bragadiru / Ilfov

Sisteme PVC

Sisteme PVC ESSENTIAL WP3000
Acesta este un sistem PVC cu 3 camere, pentru usi si ferestre si cu o latime de montare a tocului de – 60 mm. Coeficient de transfer de caldura –1.0 W/m2K, izolare fonica – 39 dB,  Sistem PVC cu 3 camere, pentru usi si ferestre Latime de montare a tocului - 60 mm Latimea de montare a unei aripi – 60 mm Posibilitate de punere (folosire) a unor pachete de sticla cu grosime diferita /24 mm. 32 mm/ Sistemul ofera o mare varietate de profiluri, cea ce, la rând..
Sisteme PVC SMART WP4000
Fapte si caracteristici  Sistem PVC cu 4 camere, pentru usi si ferestre Latime de montare a tocului - 60 mm Latimea de montare a unei aripi – 60 mm Posibilitate de punere (folosire) a unor pachete de sticla cu grosime diferita/24 mm. 32 mm/ Sistemul ofera o mare varietate de profiluri, cea ce, la rândul sau, da posibilitatea sa se produca constructii cu diferite variante de deschidere si configurari diverse ca: - fereastra cu deschidere înauntru; - usa cu deschidere..
Sisteme PVC ENERGY WP5000
Sistem PVC cu 5 camere, pentru usi si ferestre Latime de montare a tocului - 72 mm Latimea de montare a unei aripi – 72 mm si 80 mm Posibilitate de punere (folosire) a unor pachete de sticla cu grosime diferita/24 mm, 32 mm, 40/ Sistemul ofera o mare varietate de profiluri, cea ce, la rândul sau, da posibilitatea sa se produca constructii cu diferite variante de deschidere si configurari diverse ca: - fereastra cu deschidere înauntru; - usa cu deschidere înauntru; ..
Sisteme PVC EXPERT WP6000
Sistem PVC cu 6 camere, pentru usi si ferestre Latime de montare a tocului - 72 mm Latimea de montare a unei aripi – 72 mm si 80 mm Posibilitate de punere (folosire) a unor pachete de sticla cu grosime diferita/24 mm. 32 mm, 40/ Sistemul ofera o mare varietate de profiluri, cea ce, la rândul sau, da posibilitatea sa se produca constructii cu diferite variante de deschidere si configurari diverse ca: - fereastra cu deschidere înauntru; - usa cu deschidere înauntru; ..