INAMED CONSULT

Scaderea greutatii corporale

Chromium Max 500 52,80 RON
Cromul picolinat reprezinta una dintre formele biologic active ale acestui oligoelement. Cromul este un element esential pentru buna functionare a organismului si are o importanta vitala pentru sanatate. Odata cu inaintarea in varsta si in activitati intense, scade si cantitatea de crom din organism, de aceea este necesara suplimentarea lui, prin folosirea de suplemente alimentare cu crom picolinat, cum este produsul naturist Chromium Max si care are urmatoarele indicatii profilactice si terapeu..
Citrimax and Chromium 61,60 RON
Pe plan mondial, cercetarile medicale au ajuns la concluzia ca, obezitatea este un factor important de boala pentru un numar din ce in ce mai mare de persoane, indiferent de varsta biologica. Cauzele obezitatii sunt multiple, printre acestea putem enumera: consumul excesiv de alimente, consumul de alimente nesanatoase, stresul, lipsa miscarii etc. Consumul de alimente este conditionat de senzatia de foame, apetit. Aceasta este influentata de reactiile psiho-somatice vi..
Slim Formula 102,30 RON
Excesul ponderal nu mai este considerat numai un criteriu estetic si dimpotriva, un factor care afecteaza grav sanatatea. Surplusul caloric se concentreaza in organism sub forma de depozite lipidice, determinand aparitia obezitatii. Cauzele obezitatii sunt multiple, printre care se numara: excesele alimentare, sedentarismul , stresul, dereglarile hormonale si au ca efect aparitia multor boli cronice precum: diabet, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatia ischemica, litiaza biliara,..
XShape 113,30 RON
Pentru mentinerea organismului in stare de echilibru metabolic si ponderal este necesar ca alimentatia sa asigure zilnic un aport caloric corespunzator consumului energetic, conform efortului depus - efort fizic intens, efort fizic mediu sau sedentarism. Cand aportul alimentar depaseste necesitatile energetice, plusul se depune sub forma de rezerve lipidice si organismul castiga in greutate, iar cand asemenea situatii se prelungesc, se ajunge la obezitate. Tratamentul dietetic al obezitatii con..