INAMED CONSULT

Multivitamine

Full spectrum 38,50 RON
 Vitaminele si mineralele sunt indispensabile vietii. Alimentele consumate in mod obisnuit aduc un aport insuficient de vitamine si minerale in organism. Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice cu raport optim intre vitamine. Aportul suplimentar de vitamine sporeste necesarul de minerale. Se impune utilizarea preparatelor care contin minerale dozate optim si mai ales sub forma chelatata cu aminoacizi, care le confera..
Infant formula 48,40 RON
O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat ceilalti copii. Infant Formula - produs naturist sub forma lichida - 1 ml contine:Vitamina C - 35 mg, vitamina B3 - 8 mg, vitamina E - 4UI, acid pantotenic -3 mg, vitamina B2 - 0,6 mg, vitamina B1 - 0,5mg vitamina B6 - 0,4 mg, vitamina A - 400 mcg, vi..
Kids Greens 97,90 RON
Kids Greens este un produs naturist conceput in urma unor cercetari indelungate si laborioase, pentru a oferi copiilor, intr-o singura tableta, toti nutrientii necesari pentru o crestere sanatoasa. Kids Greens este o combinatie perfecta de ingrediente si, desi este conceput pentru copii, poate fi utilizat de intreaga familie. Milioane de parinti din lumea intreaga se chinuie sa isi convinga copii sa manance legume. Aceste tablete de mestecat au un gust deosebit, copii le adora si cred ca mestec..
Lion kids cu vitamina D 39,60 RON
Sanatatea se bazeaza pe o alimentatie completa, incepe din primele clipe ale existentei si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor, imbunatatirea memoriei, precum si cresterea rapida necesita un aport alimentar de vitamine si minerale prin tratament naturist. Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave in evolutia si cresterea normala a copiilor, pe langa aceasta, factorii externi - stres, lumina artificiala, poluarea mediului, radiatiile ionizante, conservantii alimentari,..
Menopausal formula 129,80 RON
Menopauza nu este o boala, este o faza normala din viata unei femei si corespunde cu oprirea ciclului menstrual. In cazul multor femei, aceste schimbari sunt insotite de simptome neplacute cum ar fi: bufeuri, transpiratie abundenta, depresie, iritabilitate, insomnie, tulburari de memorie, probleme urinare, stare de oboseala. In aceasta perioada se declanseaza cu precadere boli ca diabet zaharat, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica si osteoporoza. Numeroase studii medicale actuale au a..
New life multivitamin 59,40 RON
Gravidele si mamele care alpteaza au nevoie de o alimentatie cu o compozitie speciala. Necesarul de fier in perioada graviditatii este dublu fata de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar ar fi nevoie de o alimentatie cu o valoare energetica de 5000-7000 calorii/zi, ceea ce ar depasi cu mult necesarul energetic zilnic. De aceea, la gravide, de cele mai multe ori aportul de fier este insuficient si duce la anemie feripriva care va afecta si fatul. Anemia instalata sub..
Senior formula 62,70 RON
Varstnicii reprezinta un segment important din populatia totala in lumea intreaga, inclusiv in tara noastra. Se stie insa, ca reprezinta o categorie vulnerabila si ca, odata cu inaintarea in varsta, necesarul de vitamine si minerale al organismului creste. Cauzele sunt diverse: scaderea capacitatii de absorbtie a nutrientilor, aparitia unor afectiuni, consumul de medicamente, interventii chirurgicale, probleme metabolice si de digestie etc. Senior Formula - produs n..
Super mega 50 144,10 RON
Adaosul de vitamine si minerale este necesar pentru sanatatea tuturor persoanelor, nu doar pentru sportivi sau pentru cei care desfasoara activitati fizice sau intelectuale cu un consum mare de energie. Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 - 1 tableta contine: vitamina C - 250 mg, vitamina E - 100 UI (100mg), vitamina ..
Vital A 74,80 RON
Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.Codul genetic al grupei sanguine A predispune la o alimentatie vegetariana. Dr. D`Adamo a constatat ca aceste persoane au teren sensibil pentru boli digestive - hipoaciditate gastrica, digestie ingreunata a alimentel..
Vital AB 74,80 RON
Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina. Dr. D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament na..
Vital B 74,80 RON
Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina. Dr. D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament na..
Vital O 74,80 RON
Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina. Dr. D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si un tratament naturist cu aport de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa san..