Premium Dent-cabinet stomatologic- Bucuresti

Estetica dentara

Tratamentul de albire dentara
Dintii temporari(de lapte) sunt mai albi decat dintii permanenti ,iar pe masura trecerii timpului, acestia din urma se inchid la culoare si solutia miraculaosa este reprezentata de tratamentul de albire dentara. Aceasta variatie cromatica se datoreaza modificarilor aparute in timp la nivelul structurilor minerale ale dintelui,smaltul devenind cu timpul mai poros. Termenul de albire dentara Albirea dentara reprezinta o solutie conservatoare pentru rezolvarea discromiilor dentare usoare si..
Fatete dentare
Fatetele dentare reprezinta in prezentcea mai buna solutie de restaurare dentara din punct de vedere estetic. Recent s-au desoperit noi tehnici de realizare a acestor fatete dentare iar datorita tehnologiei foarte avansate se pot obtine rezultate impresionante atat estetic cat si functional. Fatetele sunt indicate in fractura unghiurilor incizale, inchiderea diastemelor(vezi imagini), discromii dentare, anomalii de pozitie, hipoplazii de smalt, refacerea dintilor scurti abrazat..
Coroane Zirconiu - Restaurare dentara
Defini?ia generală: Restaurarea dentara prin coroane zirconiu, acoperă complet sau înconjoară un dinte sau implant dentar si este fixata pe dinte folosind ciment dentar. Aceste coroane pot fi realizate din numeroase materiale. Coroanele sunt frecvent utilizate pentru a îmbunătă?i puterea sau aspectul estetic al dintilor. Coroanele dentare pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale. Cele care se apropie de naturaletea dintilor reali sunt coroanele din ceramica ..