Heborom International, containere si cabine multifunctionale - Otopeni

Containere

Container locuinta
Dispunem de o experienta de aproape 20 de ani, astfel incat oferim autoritatea necesara si relevanta in domeniul realizarii de constructii din containere modulare realizate din materiale de inalta calitate, avand termen foarte scurt de productie. Cu o modularitate ridicata, dimensiuni standard dar si personalizate, casele din containere sunt cele mai reprezentative cu destinatii de locuinte realizate la comanda, cu posibilitatea de a forma ansambluri din containere in variate dimensiuni , oferit..
Container de birou
Containerul Flatpack reprezinta forma de ambalare pentru un transport eficientizat in care toate componentele sunt separate, inclusiv sasiul inferior si superior, panourile perete, panourile pentru usi-pereti, coloanele de stalpi. Pentru sistemul de productie al containerelor demontabile folosim panourile de tip sandwich. Cele mai importante avantaje ale acestui sistem sunt transportul, productia intr-un timp scurt si montajul rapid. Folosirea unui sistem de impachetare special protejeaza in ti..
Container sanitar
In procesul de productie al containerelor WC-Dus tinem cont intotdeauna de factori precum cei de igiena sau aerisire. Acest tip de containere sunt foarte solicitate si utilizate in zonele de activitati sociale, santiere, mine, targuri si festivaluri, zone turistice, constructii drumuri, fiind solutia practica si rapida. In procesul de productie al containerelor WC-Dus se tine cont de factori precum cei de igiena sau aerisire. La cerere se pot realiza, in functie de tipul de utilizare, solutii ..
Container sector medical
La fel ca si in dotarea sectorului militar cu cabine si containere special prevazute cu echipamente in doatare, compania noastra relizeaza containere si in sectorul medical.Acordam o importanta deosebita sigurantei, iar acest lucru insufla dorinta de a realiza produse noi si de a lansa versiuni cat mai inovative iar ca rezultat al acestui efort au fost realizate containerele din sectorul medical produse cu ajutorul ultimelor tehnologii moderne, astfel ofera numeroase avantaje in comparatie cu pr..
Container de depozitare
Un container depozitare este construit pe o structura cadru de otel usor cu pereti exteriori tip panouri sandwhich placati cu tabla galvanizata cu grosime de 0,50mm, izolati cu spuma polistiren de 50mm, marca Hekimpor, clasa de rezistenta incendiu B1 si decorata cu lambriuri simple de PVC. Panourile sandwich sunt preferate pentru nivelul ridicat de termo si hidroizolatie în zone climatice cu vreme schimbatoare. Acestea permit eficientizarea consumului energetic si asigura confort termic da..
Container santier
Solutii containere standard pentru santiere Containerele 2.40×6.00 m se pot realiza in functie de tipul de utilizare, ca solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje. Containerele sunt produsele preferate pentru a fi folosite in proiectele de infrastructura sau ale marilor constructii dar pot fi de asemenea utilizate in diverse scopuri. Se pot ealiza la cerere in functie de tipul de utilizare optiuni pentru solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje. Containerele sunt structuri usor d..