Heborom International, containere si cabine multifunctionale - Otopeni

Cabine

Cabina blindata
CABINE CONTAINERE BLINDATECabinele blindate de pe Cabine-containere.ro sunt de 2 tipuri (B6 si B7) si au dimensiuni standardizate. Dimensiunile standardizate sunt: 180×180 cm; 200×600 cm; 230×230 cm; 230×310 cm; Caracteristicile tehnice ale celor 2 tipuri de cabine blindate sunt diferite dar atat B6 cat si B7 sunt cabine blindate monobloc. Instalatia de aer conditionat este inclusa si premontata din fabricatie dar aparatul de aer conditionat trebuie sa fie achi..
Cabina sector militar
Acordam o deosebita importanta sigurantei si securitatii in sectorul militar, deaceea lansam versiuni de cabine si containere de securitate. Cabinele si containerele de securitate pentru sectorul militar sunt realizate cu ajutorul ultimelor tehnologii moderne si ofera numeroase avantaje in comparatie cu produsele similare din piata. Realizate pentru a deservi actiuni de tip defensiv, ofensiv, cercetare si supraveghere, cabinele si containerele de securitate se prezinta ca produse unice in secto..
Cabina de paza
Cabinele Hebo comercializate atat in tara cat si in strainatate, sunt realizate folosind tehnologia de otel zincat. HeboRom este printre pionierii din acest sector atat pe piata interna cat si pe cea internationala, producand cabine din carcasa de otel si sisteme de panouri de tip sandwich beneficiind de aportul masinilor, echipamentelor si tehnologiilor de ultima generatie si astfel realizeaza cabine ce pot fi mutate usor, curatate usor si greutate redusa. Produsele noastre, proiectate folosin..
Cabine si containere WC-Dus
Fabricate prin tehnologia din otel zincat, cabinele Hebo WC-Dus sunt produse de tehnologie avansata si design contemporan. Cabinele HeboRom WC-Dus sunt produse cu tehnologie avansata si concept de design contemporan. Unitatile noastre de dus sunt fabricate folosind tehnologia din otel zincat. Cabinele produse sunt rezistente datorita constructiei din otel si nu sufera modificari daca sunt mutate frecvent in functie de necesitati. Datorita greutatii reduse, durabilitatii si  mobilitatii, ..