Centrul Medical Gral Medical - Bucuresti

Spitalizare de zi

DialiFort
Centrul de Dializa este un centru modern cu aparatura performanta ce vine in intampinarea pacientilor cu insuficienta renala cronica ( IRC) de diferite cauze.Pentru aceasta categorie de pacienti exista trei metode principale de tratament substitutiv al functiilor renale: -hemodializa; -dializa peritoneala; -trasplantul renal. Hemodializa este metoda de epurare a sangelui cu ajutorul unui rinichi artificial prin care se eliminina substantele toxice rezultate din metabolism si surplusul de apa..
CalcaneoFort
Exista multe elemente si structuri anatomice ale corpului nostru de care nu suntem constienti decat atunci cand organismul ne semnaleaza prezenta lor, de multe ori prin durere. Unele dintre aceastea sunt pintenii calcaneeni (numiti si "ciocuri la calcaie ", "pinten toc", "pinten osos"). Acesti pinteni apar ca niste proeminente osoase dezvoltate la marginea plantara anterioara a calcaneului. A nu se confunda pintenii calcaneeni cu fasciita plantara. Tesutul care formeaza arcul piciorului (fasc..
OncoFort
Nucleul centrului OncoFort il reprezinta departamentul de Radioterapie dotat cu aparatura de ultima generatie ce are la baza tehnologia IMRT-IGRT( Radioterapie cu ajustarea intensitatii-IMRT, Radioterapia ghidata prin Imagine-IGRT) Echipamentul reprezinta o premiera deoarece este singurul aparat din Romania care utilizeaza aceasta tehnologie. Daca in Europa de vest un astfel de aparat exista la 500 mii populatie, in Romania la 21.7 milioane populatie nu exista niciunul. Accelaratorul liniar pr..