Cabinet psihoterapie Sorinel Mocanu

Servicii pentru adulti

Despre consultatia psihologica pt.aduti
Prima oara la psiholog? 1. Orice drum incepe cu primul pas, si, pt a primi sprijinul de care aveti nevoie, primul pas este programarea pt o consultatie. Pt cei ce fac acest lucru pt prima oara, poate fi un moment de mare emotie si neliniste: niciodata nu este simplu sa vorbesti despre tine, cu atat mai mult sa vorbesti despre problemele tale. Asta inseamna de cele mai multe ori sa-ti infrunti temerile si piedicile interioare, dar poate fi si o experienta in care sa va descoperiti noi posibilit..
Despre psihoterapie pt.adulti
1. Cand este recomandabila psihoterapia? Pt probleme care dureaza de mai mult timp, si pt care solutiile incercate pana acum nu s-au dovedit eficiente, pacientul impreuna cu psihologul ar putea hotari ca este momentul inceperii unei terapii. Psihoterapia este o alternativa la tratamentul medicamentos pt probleme care va afecteaza viata de zi cu zi, si care - de la caz la caz - se manifesta prin simptome precum stari de anxietate, depresie, ganduri obsesive, atac de panica, dificultati legate de..
Despre psihoterapia psihanalitica pt.adulti
1. Cum se desfasoara o sedinta? Psihoterapia de orientare psihanalitica este o terapie prin cuvinte, desfasurata in cursul unor sedinte cu frecventa diferita de la caz la caz: pacientul se poate intalni cu terapeutul o data pe saptamana sau mai des. Pacientul poate opta pt desfasurarea sedintelor fata in fata (pe fotoliu) sau intins pe canapea. Sedintele se desfasoara individual, iar durata acestora este de 45 min., timp in care pacientul impreuna cu terapeutul exploreaza problemele, semnifi..