A&B Royal Factory - Atelierul de Jaluzele - Storuri, rolete, rulouri, copertine, pergole, plase insecte, Bucuresti si Ilfov

Sisteme de umbrire exterior

Jaluzele venetiene exterioare
Descopera beneficiile jaluzelelor venetiene exterioare Z90 si Z70 pentru confortul si functionalitatea casei tale! Jaluzelele exterioare Z90 si Z70 sunt solutia perfecta pentru a obtine o umbrire maxima si un nivel ridicat de confort în locuinta ta. Cu lamelele lor în forma literei „Z”, aceste jaluzele asigura o protectie eficienta împotriva razelor solare intense, permitându-ti sa ramâi racoros în zilele toride de vara. Unul dintre avant..
Rulouri exterioare din aluminiu
Rulouri exterioare din aluminiu – Protectie si stil pentru ferestrele tale Rulourile exterioare din aluminiu sunt o solutie ideala pentru a-ti asigura ferestrele o protectie durabila si un aspect elegant. Fabricate integral din aluminiu de calitate superioara, acestea sunt montate la exteriorul geamurilor si dispun de o caseta speciala în care se ruleaza lamelele rulourilor.  Lamelele rulourilor exterioare din aluminiu sunt disponibile în diferite dimensiuni si c..
Usi de garaj
Usi de garaj: Alegerea potrivita pentru aspect, eficienta si durabilitate Usile de garaj sunt esentiale pentru multi oameni, oferind atât un aspect placut, cât si functionalitate eficienta si durabilitate. Garajul reprezinta un spatiu extrem de important în viata noastra si merita sa-i acordam importanta cuvenita. Descoperiti gama noastra variata de usi pentru garajul dumneavoastra.   Nevoile si preferintele dumneavoastra pot fi îndeplinite cu usurinta, a..
Pergole retractabile
Pergole retractabile – constituie un sistem automat de copertine conceput pentru a va deschide si închide spatiile deschise.Utilizarea acestui sistem va permite sa va folositi spatiile de locuit în patru anotimpuri.Este solutia ideala pentru protejarea zonelor private si crearea unui mediu prietenos.Poate fi deschis sau inchis cu usurinta din telecomanda si poate fi personalizat alegand dintr-o gama larga de culori. Este un sistem de pergola automat elegant si practic perfect p..
Copertine
La Atelierul de Jaluzele, va prezentam o gama variata de copertine, disponibile la cele mai competitive preturi de pe piata. Suntem specializati în solutii de protectie la exterior, oferindu-va optiuni eficiente si fiabile. În zilele noastre, protejarea cladirii dumneavoastra împotriva razelor solare este o problema majora. Cu Atelierul de Jaluzele, puteti conta pe o solutie eficienta si estetica. Copertinele noastre exterioare nu numai ca ofera protectie cladirii dumneav..
Plase insecte
Plase insecte: La atelieruldejaluzele.ro va oferim o gama diversificata si completa de plase insecte, pentru a va asigura protectia împotriva insectelor deranjante în mod eficient si sigur. Fie ca va preocupati de întepaturile neplacute ale tântarilor sau de intrarea mustelor si a altor insecte nedorite în locuinta dumneavoastra, avem solutia perfecta pentru dumneavoastra. Pe masura ce se apropie sezonul cald, cu totii dorim sa petrecem timpul în casele n..
Rulouri exterioare textile
Rulouri exterioare textile – sunt sisteme de umbrire ce utilizeaza panze speciale, rezistente la factorii externi si la razele UV (ultraviolete). Rulourile exterioare se pot utiliza intr-o gama variata de locatii: ferestre de apartament; vile rezidentiale; fatade de cladiri de birouri; hale industriale, etc. Acestea se pot actiona mecanic (manual) cu ajutorul unei manivele sau electric (automat) cu ajutorul unui intrerupator de perete. Prin wireless se poate folosi o telecomanda ..