A&B Royal Factory - Atelierul de Jaluzele - Storuri, rolete, rulouri, copertine, pergole, plase insecte, Bucuresti si Ilfov

Sisteme de umbrire interior

Jaluzele Romane
Bucurati-va de eleganta si functionalitatea desavârsita oferita de jaluzelele romane. Aceste produse reusesc sa combine armonios rafinamentul draperiilor cu practicitatea jaluzelelor, aducând un plus de stil si modernitate în orice încapere. Jaluzelele romane sunt instalate astfel încât sa se apropie în mod perfect de geamuri atunci când sunt coborâte, oferind un aspect sofisticat si elegant. În partea superioara, se pliaza cu gratie, ..
Rolete day & night
Rolete day & night – solutia cea mai eficienta de umbrire pentru toata perioada zilei. Acestea va protejeaza de lumina orbitoare pe toata perioada in care afara este o lumina puternica. Roletele day and night sunt foarte eficiente si moderne. Acestea va creeaza o intimitate si va va decora interiorul locuintei, facandu-l un spatiu foarte placut. Roletele day & night mai sunt denumite si tip „ZEBRA” pentru sunt confectionate din material textil in doua culori. Acestea p..
Jaluzele verticale
Jaluzele verticale – Jaluzelele verticale sunt unele dintre cele mai eficiente sisteme de umbrire atat pentru spatii de birouri, cat si pentru locuinte. Sunt cele mai eficiente sisteme de umbrire pentru interior, intrucat se pot fabrica/ realiza pe 4 sisteme de actionare, asfel incat sa aveti posibilitatea de a lasa sa intre in interior exact cantitatea de lumina pe care o doriti. Actionarea normala: se realizeaza la actionarea snurului de deschidere. Panzele jaluzelei verticale se ..
Jaluzele panelo
Descopera frumusetea si versatilitatea jaluzelelor panelo, solutia perfecta pentru acoperirea si decorarea ferestrelor mari sau folosite ca element de diviziune în spatii. Panourile glisante din tesaturi fine, specifice produsului panelo, ofera un aspect elegant si functionalitate de ultima generatie. Colectia noastra de textile este întotdeauna în pas cu tendintele actuale în design. Avem în vedere eleganta si stilul contemporan, astfel încât jaluz..
Jaluzele plisee
Îmbunatateste-ti interiorul cu jaluzele plisee moderne si elegante! Jaluzelele plisee, cunoscute si sub denumirea de jaluzele plisate, reprezinta solutia perfecta pentru a proteja si a înfrumuseta ferestrele tale. Fabricate din materiale textile de înalta calitate, aceste jaluzele se prezinta sub forma unui evantai, disponibile într-o gama variata de culori si imprimeuri. Beneficiind de tehnologie avansata, jaluzelele plisee ofera optiuni personalizate pentru a se potriv..
Jaluzele orizontale
Solutia perfecta pentru a bloca lumina in timp ce lasa în continuare lumina naturala a soarelui. Jaluzelele orizontale ofera un aspect frumos oricarui spatiu. Ele ofera intimitate si protectie fara a sacrifica lumina naturala. Exista multe optiuni diferite disponibile pentru a se potrivi oricarui stil si dimensiune de fereastra. https://www.high-endrolex.com/28Jaluzele orizontale din aluminiu Atelierul de Jaluzele va ofera o gama variata de jaluzele orizontale. Jaluzelele orizontale din..
Rolete textile
– Sunt rolete cu tesaturi clasice, care permit patrunderea luminii in locuinta dumneavoastra.– Aceste rolete pot fi comandate pe diferite culori. Pentru disponibilitatea nuantelor de culori, va rugam sa ne contactati.– Roletele se pot monta pe tamplaria geamului, direct pe perete sau pe tavanul locuintei.– Masuratorile, transportul si montajul sunt oferite GRATUIT de catre atelieruldejaluzele.ro   Colectia de materiale t..