Ana Catering - Bucuresti
MENIU CRACIUN SPECIAL
Platouri taranesti
1.Platoul Haiducului 330 gr./pers.:Sunculita taraneasca 50g.Babic/ghiudem 30gJumari moldovenesti 50g.Chiftelute taranesti 50g.Toba de casa 50g.Sorici proaspat 50g.
2.Platoul Ciobanasul 250g./pers. :Telemea de oi veche 50g.Branza de burduf 50g.Cas/Urda cu marar 50g.Legume proapete(rosii,ardei,ridichi,ceapa)50g.Fasole batuta 50g.Salata zacusca 50g
3.Platou Pescaresc 100g./pers.Tartine icre crap cu stiuca 50gRulouri peste marinat 50g.
5.Desert 130g./pers.Cozonac cu nuca si rahat 80g.Cornulete asortate cu gem,nuca.50g.
6.Diverse
Chifle, paine taraneasca 200g./pers.
Sosuri(mustar,usturoi,ketchup)100g/pers.
Platouri calde serv.chaffing(13,99 euro/pers.):live cooking la foc deschis
*:Sarmalute cu mamaliguta si ardei iute la dovleac 250g.
Pomana porcului cu mamaliguta (ceafa,carnaciori,ustroi)la ceaun pe pirostrii 250g.
Coaste marinate la gratar 100gr.Cartofi taranesti/COPTI LA JAR 100gMuraturi asortate 100gr
OPEN BAR SANTA
Tuica cruda/fiartaLichior de oua
Visinata/afinataWhisky Jack
Vodca FinlandiaMillwood Whisky Cream
Apa minerala, apa plata Bucovin
aCola, fanta, suc de mere
Vin alb Sauvignon Blanc/ Prahova Valey
Vin rosu Prahova Valey/Merlot(eventual si la butoi)
Vin fiert Nikolaus.Sampanie MileniumSuc de portocale GraniniCafea Nespresso
SERVICII OPTIONALE:
Aranjamentul mesei (fete de masa si huse)
Aranjament floral de craciunPom de Craciun
Aranjamentul salii
*Show live parlit porc 120 kg cu ceaun de jumeri si gratar
MENIU CRACIUN STANDARD
1.Platoul Haiducului :Sunculita taraneasca
Babic/ghiudem
Jumari moldovenesti
Chiftelute taranesti
Toba de casa
Soric
2.Platoul Ciobanasul
Telemea de oi
Branza de burduf
Cas/Urda cu marar
Legume proapete(rosii,ardei,ridichi,ceapa)
3.Desert
Cozonac cu nuca
Cornulete