Nor Sky Casual Restaurant - Bucuresti
Meniul
e foarte bine facut, au un chef talentat. Sau, mai degraba, pare sa fie un chef al grupului de restaurante, pentru ca am recunoscut stilul intalnit si la celelalte – ultimul vazut fiind Cismigiu – Bistrou la Etaj. Nu au multe feluri, insa acopera multe gusturi. Eu am luat un orez arborio cu sparanghel, fenicul, trufe si parmezan, o supa crema de porumb cu feliute de Chorizo, asortata cu tortilla cu miez de cascaval, biban de mare cu risotto de porumb – un peste cu piele crocanta, asezat pe risotto cu suflet de porumb, parmezan si rosii cherry, si o salata de ardei capia, sfecla si halloumi. Au fost destul de bune, insa niciuna ceva deosebit, pentru care sa vreau neaparat sa ma intorc si a doua oara.
Serviciul a fost foarte bunt: si recrutati cum trebuie, adica oameni cu reflexe bune de client service, si cu lectia invatata – am observat cateva detalii invatate din manuale… Daca reusesc sa-i convinga sa fie mai putin ceremoniosi, mai relaxati si mai dezinvolti, chiar ca vor ajunge sa aiba la NOR Sky Casual Restaurant unele dintre cele mai bune servicii din restaurantele bucurestene.
Preturile nu sunt mici la NOR Sky Casual Restaurant, insa pentru o asemenea priveliste si pentru un serviciu bun merita sa platesti si mai mult decat atat. Clienti surprinzatori de putini, intre orele 13 si 14 abia am putut zari cateva mese ocupate, din foarte multele de la NOR Sky Casual Restaurant.
Ca si celelalte restaurante ale lor, si NOR Sky Casual Restaurant e un lucru foarte bine facut, cu toate de cea mai bun calitate, nu au facut economie la nimic. Daca vor reusi sa mai adauge si putin gust la mancarurile acelea interesante din meniu, vor ajunge pe merit unul dintre cele mai frumoase si mai bune restaurante din Bucuresti. (GB – august 2018)