Hanul lui Manuc, Restaurant si Cafenea - Bucuresti

Gustari
  • BULZ CIOBANESC (600G)32.90

    Bacon, cârnati din topor, ou si brânza de burduf încinse în untura si învelite în mamaliga

  • CASCAVAL ÎMPANAT (180G)20.50

    Cu ou si fulgi de ovaz, rumenit la foc iute

  •  CHIFTELUTE BOSFOR (370G)29.50

    Chiftelute de miel în lipie cu rosii si sos picant

  • ICRE DE FASOLE BATUTA (PRODUS VEGETARIAN) (250G)12.50

    Servite cu inele de ceapa aurite în tigaie

  • ICRE DE CRAP (100G)14.90

     

  • OASE DE VITEL CU MADUVA (450G)23.90

    Pregatite la cuptor cu hrean proaspat si bagheta crocanta

  •  SALATA DE VINETE PROASPETE COAPTE PE GRATAR (280G)19.70

    servita cu rosii proaspete si ceapa rosie

  •  PLATOU GIUGIUC – PENTRU 2 PERSOANE (600G)51.50

    Sunculita taraneasca, ciolan afumat de purcel, muschiulet de purcel perpelit, toba taraneasca, slaninuta usturoiata, telemea de vaca, icre de crap, mustar, castraveti murati si ceapa rosie

  • ZACUSCA GATITA LA FOC CU LEMNE (PRODUS VEGETARIAN) (200G)16.50

    Produs vegetarian

  •  BIFTEC TARTAR DIN MUSCHI DE VITA OLANDA (150G)54.90

    Servit cu cartofi prajiti românesti

  •  PLATOUL LUI MANUC – PENTRU 2 PERSOANE (650G)55.00

    Crochete de cascaval, chiftelute de miel, rulada de pui (cu sunca, cascaval si menta), brânza de burduf rumenita, acompaniate de legume la jar

  •  PLATOUL GOSPODINEI – PENTRU 2 PERSOANE 620G (PRODUS VEGETARIAN) (620G)37.90

    Salata de vinete proaspete coapte la gratar, zacusca gatita la foc cu lemne si icre de fasole batuta

  • PLATOUL TRANSHUMANTEI – PENTRU 2 PERSOANE (580G)55.90

    Brânza telemea, brânza de burduf în membrana de oaie, babic, pastrama de oaie, cârnati traditionali de Plescoi, masline, rosii, castraveti proaspeti, ceapa rosie sparta

  •  TERINA DE FOIE GRAS (100G)43.50

    Pregatita cu cognac si jeleu de grenadine, servita cu dulceata de ceapa rosie si bagheta crocanta

  • TIPSIE CU BRÂNZETURI PROASPETE DE LA BADITA – PENTRU 2 PERSOANE (900G)49.90

    Brânzeturi veritabile românesti din stânele înalte ale Horezului. Brânza telemea proaspata de vaca, cas proaspat, telemea proaspata de oaie, masline, rosii, ceapa rosie, castraveti, ardei gras

  •