La Maria si Ion, Restaurant - Bucuresti

mancare gatita

POMANA PORCULUI - 200 g 16 RON

(Fleică proaspătă de purcel trasă la tigaie, cu cârnăciori afumaţi şi stinsă cu puţin mujdei)

TOCHITURĂ DÂN ORGANE DE PUI - 200/200 g 14 RON

Inimi şi pipote proaspete de pui, fierte pentru frăgezire, după care călite cu ceapă, pastă de tomate şi stinse cu vin alb şi pastă de usturoi. Se serveşte cu mămăliguţă şi cu o idee de telemea veche şi grasă de oaie.

VARZĂ A LA CLUJ - 350 g 14 RON

Preparat românesc în care alterneză straturile de varză dulce, călită în untură de purcel şi un strat generos de fleică de purcel, călită cu ceapă, orez şi condimente. Este servită cu o idee de smântână proaspete.

CIOLAN DE PORC AFUMAT - 450 g (600 g)17 RON ZBURĂTOARE CU VĂLMĂŞALĂ DE CIUPERCI - 250 g 14 RON

(Piept pui dezosat, ciuperci, ulei floare, ciuperci de lemn, mărar, vin alb, piper, sare, condimente)

GUIŢ CU ARDEI COPT - 250 g 15 RON

(ceafă porc dezosată, sare, pătrunjel, piper, ulei floare, usturoi, ardei copt)

CEVA FINEŢURI DĂ PURCEL CU GROŞTIOR - 400 g (180/80 g) 12 RON

(muşchiuleţ de purcel, unt, usturoi, smântână, vin alb)

GUIŢ SCĂPAT ÎN CEAUN CU AI ZDROBIT - 400 g (250/30 g) 12 RON

(coaste porc, usturoi)

MEHMET BEY ÎN HAREM - 400 g (150/200 g) 17 RON

(pastramă de casă din berbecuţ, orez, migdale, stafide, scorţişoară, condimente)

NEŞTE COASTE DĂ PURCEL CU AI ŞI VIN - 350 g (250/30 g) 12 RON

(coaste dă purcel, usturoi, rozmarin, vin alb)

CURECHI CU AFUMĂTURI DĂ PURCEL - 500 g (250/200 g) 14 RON

(varză albă, ceapă, roşii în bulion, scăriţă porc afumată, mărar)

IAHNIE DĂ BOB CU CIONT AFUMAT - 1,100g (750/200 g) 24 RON

(fasole boabe, ceapă, cimbru, ciolan afumat, mărar, condimente)

PURCEL LA GARNIŢĂ - 400 g (300 g) 14 RON

(fleică purcel, cârnaţi afumaţi, usturoi)

TOCHITURA LU’ FANE BABANU - 600 g (250/200 g) 14 RON

(pulpă porc dezosată, costiţă afumată, ceapă, pastă tomate, usturoi, vin alb, telemea oaie, ou, mămăliguţă)

SARAMURĂ DĂ ZBURĂTOARE - 300 g (250/60 g) 12 RON

(pulpe pui dezosate, ceapă, roşie, ardei gras, verdeaţă)

ZBURĂTOARE SCĂPĂTATĂ’N CEAUN ŞI TĂVĂLITĂ ÎN SMÂNTÂNĂ - 570 g (350/70 g) 14 RON

(pui grill, smântână, usturoi)

ZBURĂTOARE CA LA ARDEAL - 350 g 12 RON

(pulpe pui dezosate fără piele, ceapă, ardei gras, unt, smântână, vin alb, verdeaţă)

SARMALE CU MĂMĂLIGĂ CA LA FANE BABANU - 500 g (250/200 g) 12 RON

(fleică porc, costiță afumată fără os, ceapă, varză murată, mămăliguţă, condimente)