Victoria Finance 888 - Broker de credite Bucuresti
Este un tip de credit pe care îl poti obtine pentru achizitia unuia sau mai multor imobile, care pot fi: apartamente în blocuri, case de locuit, case de vacanta, terenuri, dar îl poti solicita si pentru renovari sau extinderi ale imobilelor.
Creditul ipotecar poate fi acordat în lei sau în euro, în functie de valuta în care îti încasezi veniturile.
Daca te gândesti sa aplici pentru obtinerea unui credit ipotecar, iata câteva informatii utile:
- Valoarea minima a unui credit ipotecar este de 3.000 de euro.
- Valoarea maxima a creditului ipotecar se calculeaza în raport cu capacitatea de rambursare a solicitantului (gradul de îndatorare) si în raport cu valoarea imobilului adus în garantie pentru un credit ipotecar (LTV)
- Avansul pe care trebuie sa-l dai la un credit ipotecar este de minimum 15% pentru un credit ipotecar în lei si de minimum 30% pentru un credit ipotecar în euro. Poti obtine un credit ipotecar cu avans zero cu conditia sa aduci în garantie un imobil suplimentar – imobilul poate fi în proprietatea unei terte persoane. În acest caz se finanteaza maximum 60% din valoarea celor 2 imobile. Avansul reprezinta suma pe care o vei plati în completare la un credit ipotecar pentru achizitia imobilului. Cu cât avansul la un credit ipotecar este mai mare, cu atât dobânda la un credit ipotecar este mai mica.
- Este necesar sa ai un venit daca vrei sa aplici pentru un credit ipotecar care poate proveni din: salarii (inclusiv prime, bonusuri si alte venituri asimilate salariilor), venituri din activitati independente, venituri din dividende, pensii, chirii, drepturi de autor, contracte de management, salarii obtinute în strainatate, diurne, bonuri de masa etc.
- Gradul de îndatorare la un credit ipotecar reprezinta ratele lunare pe care le vei plati. Aceste rate aferente pot ajunge pâna la 40% din veniturile tale lunare, chiar 45% în cazul primei locuinte. Gradul de îndatorare se stabileste separat pentru fiecare solicitare de credit ipotecar în functie de scoring-ul pe care îl obtii.
- In cazul unor derogari de la norma, putem obtine pentru dvs 55% grad de indatorare daca profilul dvs financiar ne permite acest lucru.
- Dobânda anuala la un credit ipotecar poate fi fixa în primii ani si apoi variabila sau variabila pe toata durata unui credit ipotecar. Modificarea dobânzii se face în functie de indicele IRCC Indicele de referinta pentru creditele acordate în lei (IRCC) cu dobanda variabila se calculeaza si se publica în fiecare zi lucratoare pe website-ul Bancii Nationale a României si reprezinta rata de dobanda calculata ca medie ponderata a ratelor de dobanda cu volumele tranzactiilor de pe piata interbancara. Indicele de referinta se calculeaza la finalul fiecarui trimestru ca medie aritmetica a ratelor de dobanda zilnice determinate pentru trimestrul anterior, urmând a se aplica de fiecare insitutie de credit pentru trimesterul urmator.
- Comisioanele si taxele bancare care se aplica la un credit ipotecar sunt în functie de banca pe care o alegi. Acestea pot fi comisioane de analiza a dosarului de credit ipotecar, comisioane de evaluare a imobilului adus în garantie, comisioane de administrare a unui credit ipotecar, sau comisioane de rambursare anticipata de maximum 1%, doar în cazul unui credit ipotecar cu dobânda fixa.
- Rambursarea creditului ipotecar se poate întinde de la 3 ani pâna la 35 de ani.
- Poti solicita rambursare anticipata a unui credit ipotecar, partiala sau totala, cu acordul bancii.
- Pentru a-ti mari sansele de a obtine un credit ipotecar, sunt acceptati codebitor la un credit ipotecar care pot aplica împreuna cu solicitantul. Codebitorii pot fi din cadrul familiei: sot/sotie, frati/surori, parinti, sau chiar orice alta persoana din afara familiei (prieteni, colegi, etc).
Venituri luate în considerare pentru eligibilitate
- Grad maxim de îndatorare 40% (anumite exceptii 55-60%)
- salarii
- venituri din dividende
- chirii
- contracte de management si administrare
- contracte de drepturi de autor
- indemnizatii de crestere copii
- venituri din PFA/CMI/SPRL
Echipa de specialisti Victoria Finance te poate ajuta sa obtii un credit ipotecar avantajos pentru tine.
Serviciile sunt gratuite prin lege ceea ce înseamna ca tu beneficiezi de suportul unei echipe cu expertiza în demersul obtinerii unui credit ipotecar avantajos.
Avem o echipa formata din oameni cu experienta de peste 17 ani în sistemul bancar, cunoastem în detaliu piata bancara româneasca, mecanismele functionarii acestui tip de credit si detaliile procedurilor bancare, de aceea te putem îndruma catre un credit ipotecar cu comisioanele cele mai mici.
Dispunem de ofertele a peste 15 banci si institutii financiare, din care îti putem recomanda pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. În plus, datorita volumelor mari, putem prioritiza dosarele de finantare si, totodata, putem optimiza costurile.
În plus, nu este nevoie ca tu sa obtii ofertele disponibile de la banci sau institutii care acorda credite ipotecare pentru ca facem noi asta pentru tine. Avem competentele de a le analiza si de a pastra doar acele oferte care sunt în concordanta cu planurile tale.
De ce sa iei în calcul un credit ipotecar?
- Beneficiezi de o perioada lunga de rambursare
- Poti obtine o suma mai mare decât prin intermediul unui credit de nevoi personale
- Vei avea dobânzi mai mici în comparatie cu dobânzile creditelor de nevoi personale
- Ai posibilitatea rambursarii anticipate
- Poate fi o investitie pentru o afacere imobiliara
- Poti obtine refinantarea unui credit ipotecar în conditii mai bune de creditare
Cu ce începem?
Echipa de specialisti Victoria Finance te ghideaza pas cu pas pentru obtinerea creditului ipotecar dorit. Primul pas este pregatirea documentelor:
- Actele de identitate(BI/CI) pentru solicitantul de credit ipotecar; sotia/sotul solicitantului de credit ipotecar (daca este casatorit(a)); codebitor (daca este cazul).
- Certificat de casatorie– pentru solicitantul de credit ipotecar (daca este cazul)
- Documente privind angajamentele de plata– alte credite ipotecare sau orice fel de credite pe care solicitantul le detine în momentul solicitarii unui credit ipotecar (daca este cazul)
- Actele de proprietate asupra imobilului pe care se pune ipoteca, sau care se achizitioneaza prin credit ipotecar, precum si orice documente care sunt necesare pentru procesul de evaluare (plan cadastral, extras de carte funciara, etc).
- Dovada veniturilor solicitantului de credit ipotecar, sotului/sotiei acestuia (daca la calculul bugetului se iau în considerare veniturile pe familie).
Specialistii nostri te ajuta sa-ti alcatuiesti dosarul astfel încât sa obtii un scor cât mai bun pentru creditul ipotecar pentru care aplici si care sa aiba riscuri minime de respingere, LA CEL MAI MIC COST PE PROFILUL TAU FINANCIAR DE CLIENT.
Brokerul de produse bancare NU percepe comision de la clienti. Asadar, serviciile pe care brokerul financiar ti le ofera sunt gratuite, pentru ca brokerul de credite este platit de institutiile bancare si non-bancare pentru intermedierea fiecarui credit.