Termopane Pantelimon - Servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Termopan Gealan Kubus

Sistemul Gealan Kubus defineste un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din material plastic. Sistemul ofera suprafete mari de sticla pentru a beneficia de mai multa lumina si transparenta, precum si o mai mare libertate in ceea ce priveste designul. In ceea ce priveste interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fara imbinari deranjante, in timp ce la exterior, marginea rasfranta perpendiculara accentueaza impresia de armonie generala.

Protectie performanta suplimentara substantiala performanta impotriva factorilor de mediu.

Gealan Fenster Systeme este o companie producatoare de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator din Germania, infiintata in anul 1921. Compania este prezenta pe piata romaneasca din anul 1994. In 2014 compania Gealan a fost cumparata de grupul german Veka. Prin intermediul ferestrelor GEALAN de ultima generatie se pune accent atat pe performanta cat si pe aspect. Geometriile rafinate si elaborate pana in cele mai mici detalii ale profilurilor respecta toate cerintele de natura tehnica: indiferent daca este vorba despre termoizolatie, fonoizolatie sau despre protectia impotriva patrunderii prin efractie sau despre aerisire. Tamplarie din PVC de la Gealan respecta cele mai noi standarde.

Avantajele termopanelor GealanProtectie suplimentara

Profile cu 5 sau 6 camere.

Pierderi mici de energie

Creaza un confort suplimentar.

Profile durabile

Calitative si rezistent la intemperii.

Feronerie calitativa

Feronerie rezistenta si fiabila.

Fara condens

Termopanele Rehau nu produc condens.

Design elegant

Suprafete de calitate, usor de intretinut.

Fiabile si usor de intretinut

Simplu de manevrat si de curatat.

Rezistentei la torsiune

Rigiditate foarte buna a profilelor.

Termopane Gealan

Cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca tamplaria din pvc au crescut in mod semnificativ in ultimii ani: capacitati sporite de termoizolare, protectie impotriva patrunderii prin efractie si rezintatenta fonica ridicata, stabilitate accentuata si un aspect sofisticat. Sistemele moderne de ferestre pe care Gealan le pune la idspozitie, satisfac aceste cerinte, se pot impune pe piata alaturi de alte tipuri de profile.

In calitate de componenta a fatadei, ferestrele reprezinta o expresie a stilului si calitatii vietii. In cazul acestora, factorul emotional are un rol important. Trebuie sa se aiba in vedere atat un aspect vizual elegant pentru un confort ambiental optim, cat si capacitatea de prelucrare economica si aspectele tehnice precum termoizolarea si izolarea fonica sau protectia impotriva patrunderii prin efractie.