Jaristea, Restaurant - Bucuresti

Meniuri ieftine si gustoase

Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SANATOS, IEFTIN SI GUSTOS!”, puteti comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre urmatoarele numere de telefon:0721 961 9360775 609 2330770 948 868

Livrarile se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30 în orice parte a Bucurestiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în pret.

 

MENIUL NUMARUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINA

Ciorba de perisoare – 3 portii = 1.200 ml – 12 perisoare, smântâna si ardei iuteSarmalute în foi de vita – 3 portii = 18 bucati + smântânaPlacinta de brânza – 3 portii – 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret – 85 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALITEI

Ciorba sanatoasa de fasole alba boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 portii = 1.200 ml              Snitele dâmbovitene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 portii = 6 buc. snitele + 450 gr. piureuPrajitura cu aluat fraged si gem – 3 portie = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 85 lei

 

MENIUL NUMARUL 3: DESFATAREA LUI KIR NICOLA

Placinta macedoneana de carne – 3 portii = 600 grSaramura de crap lipoveneasca cu mamaliga – 3 portii = 750 gr saramura+ 450 gr mamaligaPlacinta cu mere – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 95 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 4: CABARET CULINAR BUCURESTEAN

Ciorba de vacuta dreasa cu smântâna, plus ardei iute – 3 portii = 1.200 ml          Pârjoale moldovenesti (3 bucati la portie), cu piureu de cartofi – 3 portii = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureuPlacinta de dovleac – 3 portii – 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 85 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCA

Ciorba de burta cu smântâna si ardei iute – 3 portii – 1.200 ml      Sarmalute „Pastorel” în foi de varza (5 bucati la portie) cu mamaliga – 3 portii = 15 buc. sarmale + 450 gr mamaligaCrema de zahar ars – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 90 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 6: CHEF PESCARESC

Icre de crap tescuite cu migala – 3 portii = 450 grZacusca lipoveneasca de somn cu legume – 3 portii = 450 grCrap prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi – 3 portii = 750 gr. crap + 450 gr mamaligaPrajitura Negresa – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chifle                                                                                       Pret 95 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 7: BUNATATI RAFINATE

Rulada de somon norvegian cu spanac – 3 portii = 300 grPapiote de cascavaluri cu struguri – 3 portii = 300 grPapara de salau în bechamel cu usturoi si marar – 3 portii = 750 grTort de ciocolata – 3 portii = 450 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 95 lei

 

 

MENIUL NUMARUL 8 – BUCATE VEGETARIENE

Fasole batuta – 3 portii – 300 grZacusca de vinete – 3 portii – 300 grSalata de vinete – 3 portii – 300 grOrez cu multe legume si ciuperci – 3 portii = 750 grUn pandispan cu stafide sultanite – 300 grPâine – socotita pentru 3 meseni = 6 chiflePret 85 lei

 

KERA CALITA va ureaza SANATATE ÎN BUCATE!