WeDive - Cursuri scufundari in Bucuresti

Scufundari

Activitatile de scufundare
Activitatile de scufundare organizate de scoala de scafandri WeDive, se desfasoara cu o temeinica planificare si sub atenta supraveghere a echipei de profesionisti in scufundari recreationale, formata din scafandri cu o vasta experienta, atat in incursiuni in apele romanesti dulci sau sarate, cat si in marile si oceanele lumii. Brevetati de prestigioasele agentii de scufundare, PADI si SSI, instructorii si asistentii WeDive va ofera servicii SCUBA respectand in totalitate standardele internatio..
Scufundari la bazin
Daca sunteti scafandru certificat si doriti sa va perfectionati abilitatile de scufundare, va asteptam saptamanal alaturi de noi, in fiecare zi de vineri incepand cu ora 20:00. Scufundarile in piscina se desfasoara la bazinul Floreasca "Tolea Grintescu".Costul unei sesiuni de scufundare la bazin pentru scafandri brevetati este de 100 de lei si include taxa de acces, butelie de 10, 12 sau 15 litri incarcata la 200 de bari si lest.Va rugam sa faceti o rezervare pentru scufundarea la piscina, cel t..
Scufundari din barca
Toate scufundarile organizate de WeDive, se fac cu lansare din barca si in compania unui ghid de scufundare profesionist. Astfel, beneficiati de usurinta la intrarea in apa, iar la iesire asistentii nostri sunt langa dumneavoastra pentru a va ajuta. Povara echipamentului SCUBA pe care alte centre de diving va obliga sa o purtati pe uscat, dispare in totalitate alaturi de noi. Va oferim scufundari recreationale, scufundari de placere in adevaratul sens al cuvantului, singura dumneavoastra respon..
Scufundari de noapte
Scufundarea in timpul noptii iti dezvaluie flora si fauna marina intr-o "lumina" cu totul noua. Ceea ce ai vazut la scufundarea din timpul zilei poate parea total diferit pe timp de noapte atat datorita vizibilitatii limitate la punctul luminos al lanternei cat si datorita speciilor de vietuitoare acvatice nocturne, care isi fac aparitia timid in peisaj, odata cu disparitia luminii. Daca in timpul zilei ai intalnit cu precadere guvizi, crabi, rapane sau caluti de mare, in timpul scufundarii de n..
Scufundari de adancime
Numim scufundari de adancime, scufundarile la adancimi mai mari de 18m dar nu mai mult de 40 de m, in functie de nivelul de brevetare si experienta participantilor. Datorita conditiilor specifice, in Marea Neagra, temperatura apei scade vertiginos odata cu cresterea adancimii, prin urmare folosirea unui costum uscat este recomandata la acest tip de scufundari. Utilitatea unei lanterne este usor de dovedit atunci cand coborand, observam ca lumina se estompeaza, disparand aproape in totalitate du..
Scufundari la epave
Scufundarile la epave sunt fascinante si pline de mister. Dorinta de a vizita navele comerciale sau de lupta, submarinele sau avioanele scufundate ne staruie in minte si nu ne da pace pana cand in sfarsit ajungem acolo ..Drumul catre scufundarile la epava este plin de aventura, insa odata ajunsi la nivelul necesar pentru a ne putea scufunda in istorie, rasplata este pe masura. Organizam scufundari recreationale la epavele navelor scufundate pe litoralul romanesc, incepand cu luna aprilie si pan..
Scufundari simulate
Scufundarile simultate sunt "scufundari" efectuate in camera hiperbar sub stricta supraveghere a personalului tehnic specializat in medicina hiperbara. Practicantii scufundarilor recreationale sunt indemnati sa efectueze vizita medicala anuala intr-un centru de medicina hiperbara, acesta fiind singurul tip de unitate medicala competenta sa testeze scafandri si sa emita certificate medicale valide din punctul de vedere al expunerii la presiune.In cadrul vizitei medicale, pe langa testele de evalu..