VITMA CONSULTANTA consultanta si management agricultura, industria alimentara

Divizia Consultanta

Consultanta GLOBALGAP
GLOBALGAP (Eurepgap) reprezinta sistemul de management de calitate al legumelor si fructelor. Implementarea si certificarea GLOBALGAP autentifica faptul ca legumele si fructele produse respecta normele de calitate conform Uniunii Europene (Eurepgap) si va ofera posibilitatea vanzarii acestora catre supermarketuri si hipermarketuri, nu numai catre piete.                                   Dezvoltarea sistemului conform GLOBALGAP in domeniul de productie presupune: Efe..
Consultanta HACCP
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) se traduce prin "Analiza hazardelor si a punctelor critice de control". Este o modalitate preventiva utilizata pentru cresterea sigurantei alimentelor, a produselor cosmetice si a medicamentelor. Firma noastra ofera consultanta si asistenta pentru implementarea sistemului de management pentru siguranta produselor alimentare HACCP.                          HACCP Dezvoltarea unui concept HACCP acopera urmatoarele aspecte: Â..
Consultanta ISO
ISO 9001:2000 este standardul in raport cu care se confirma existenta unui sistem de management al calitatii. Standardul ISO 9001:2000 cuprinde cerinte referitoare la diverse procese desfasurate în cadrul organizatiei (cum ar fi procesele de proiectare, marketing. Firma noastra ofera consultanta si asistenta pentru obtinerea Certificatului de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2000.                             Dezvoltarea unui sistem de management de calitat..