Ventia Decor, decoratiuni pentru ferestre Bucuresti

Umbrire interioara

Rolete textile
Decorative si in acelasi timp functionale, ROLETELE TEXTILE creeaza intimitate pe tot parcursul zilei. Atunci cand se doreste, se pot strange in partea de sus a ferestrei, pentru a oferi o panorama exterioara.   Roletele textile sunt asemanatoare cu storurile si au, in mare parte, aceeasi functie, cea de umbrire a camerei. Insa, spre deosebire de vechiurile storuri, roletele sunt de mare folos si in ceea ce priveste design-ul interior. Asemanatoare si cu jaluzelele, roletele texti..
ROLETE TEXTILE ZI/NOAPTE
Roletele zi/noapte sunt un produs nou, modern, care datorita tesaturii din care sunt confectionate va permit sa controlati lumina ce intra in spatiul dumneavoastra intr-un mod nou, diferit fata de produsele deja consacrate din domeniul umbririi.   Materialul textil al acestor rolete tetxile are benzi orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace. Atunci cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere, iar cand benzile transparente se suprapun p..
Jaluzele verticale
Deja intrate pe deplin in casele oamenilor, caracterizate de multi ca fiind de factura moderna, de unii clasica, putem spune ca acest tip de jaluzele satisface pe deplin pretentiile si gusturile marii majoritati a utilizatorilor. Datorita gamei largi disponibile pe piata aceste jaluzele verticale sunt o completare minunata pentru orice decor am alege pentru camerele noastre.   Directionand lumina prin manevrarea lor la un unghi de 180° face ca acest produs sa fie deosebit de f..
Jaluzele orizontale
Jaluzelele orizontale (storurile venetiene) sunt una dintre cele mai eficiente moduri de a controla intensitatea luminii.   Jaluzelele orizontale prezinta un interes ridicat pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, asigurand persoanele din incapere de privirile nedorite. Cea mai usoara schimbare pe care o putem face atunci cand dorim sa aducem un plus de farmec casei si, in acelasi timp, este sa investim in ceva folositor prec..