Vega Prod Sistem - tamplarie PVC, pergole Berceni

Inchideri terase

Sistem Glisant Cu Sticla BKS
4 role de glisareGreautatea panorilor de sticla poate fi distribuita oriunde: jos si sus ori numai jos sau numai sus, si asta pentru ca sistemul  BKS foloseste 4 role de glisare cu cate 2 rulmenti pe rola ,inveliti in teflon pentru atenuarea zgomotului de glisare. Panourile de Sticla Gliseaza printr-o Singura SinaSistemul BKS  gliseaza prin 2 sine orizontale cu un singur canal de glisare , iar felul in care sunt proiectate rolele cu rulmenti permit panourile de glisare sa coteasca si ..
Inchideri Terase Cu Sticla
Sistemul BKS-T este proiectat pentru inchiderea teraselor ! Poti obtine o terasa functionala si protejata chiar si in perioada rece a anului, folosind un sistem glisant , cu peste 95% sticla si care se poate elibera in totalitate. Proiectarea sistemului BKS-T a luat in considerare toate aspectele tehnice si de design astfel sa maximixam placerea de a avea o terasa inchisa cu sticla: Glisare in totalitateTransparenta maximaSina inferioara de glisare rotunjitaAm eliminat ramele verticale î..
Sistem VertiGlass
Sistemul VertiGlass este un perete antivant din sticla, retractabil!  Dar totodata poate fi si o balustrada de sticla !  VertiGlass se comporta ca o balustrada de sticla cand panourile de sticla  sunt deschise sau ca un perete antivant cand  se inchid. Actionare cu telecomandaTransformarea spatiuluiControlul volumului de aerisireDaca iti este greu sa alegi intre o balustrada  de sticla si inchidere cu sticla glisanta atunci sistemul VertiGlass este solutia !  Poti..