Madra Construct Max -Distributie, montaj usi antifoc, metalice multifunctionale, Bucuresti

Usi metalice multifunctionale

Usi metalice multifunctionale reversibile Univer
Usile metalice multifunctionale reversibile Univer sunt, la fel ca usile Rever (care reprezinta versiunea "economica" a acestei categorii de usi), modele de usi metalice multifunctionale reversibile. Cadrul cu 4 laturi face ca usa sa fie complet reversibila, astfel ca la comandarea unei astfel de usi nu trebuie sa se specifice daca este cu deschidere pe stanga sau dreapta. Usile Univer pot fi: usi simple (un canat); usi duble (doua canate); Acest model de usi multifunctionale au o ..
Usi metalice multifunctionale reversibile Rever
Usile metalice multifunctionale reversibile Rever sunt versiunea "economica" a usilor metalice multifunctionale Ninz. Cadrul cu 4 laturi face ca usa sa fie complet reversibila, astfel ca la comandarea unei astfel de usi nu trebuie sa se specifice daca este cu deschidere pe stanga sau dreapta. Usile Rever pot fi: usi simple (un canat); usi duble (doua canate); Acest model de usi multifunctionale au o buna rezistenta la coroziune si rezistenta mare la zgariere (vopseaua stucturata ge..
Usi metalice multifunctionale nereversibile Proget
Usile metalice multifunctionale nereversibile Proget sunt usi metalice pietonale caracterizate printr-o mare robustete. La fel ca celelalte tipuri, usile metalice multifunctionale nereversibile Proget pot fi usi simple (cu un canat); usi duble (cu doua canate).  Usile metalice multifunctionale nereversibile Proget sunt construite din tabla de otel avand in interior o umplutura din material izolant de vata minerala pentru o mai buna izolare termica si fonica (grosimea total..