UltraPVC - Service si remediere tamplarie termopan, Bucuresti

Inlocuire manere

Inlocuire maner fereastra termopan
 Un maner fereastra termopan se poate schimba foarte usor de catre firma noastra, costurile acestei operatiuni fiind foarte mici. Cremonul PVC, se defecteaza in general din motive cum ar fi actionarea fortata datorata uzurii feroneriei sau bruscarea lui. Inlocuire maner fereastra termopan      Manerul termopan pentru ferestre este exemplificat in imaginea alaturata si este prins in termopan cu doua suruburi M5 cu priza PH2. Acest tip de maner se foloses..
Inlocuire maner usa termopan
Maner usa termopan Orice persoana care doreste sa deschida sau sa inchida o usa termopan, prima interactiune o are cu un maner usa termopan. Putem spune astfel ca un simplu maner de usa  este una dintre cele mai solicitate piese ce compun feroneria de inchidere. Prin acesta duncandu-se tot „greul” inchiderii si deschiderii usii. Desi pare banal la prima vedere, un maner usa termopan este destul de complex tehnologic. Variatia este in functie de tip..
Inlocuire maner termopan aluminiu
Un simplu maner termopan de aluminiu este un subansamblu destul de important in sistemul de inchidere al ferestrelor. Spre deosebire de manerul de inchidere pentru ferestre din PVC, manerul pentru geamul termopan din aluminiu include in carcasa sa tot mecanismul de actionare a feroneriei. Acesta are in caseta interioara (baza) angrenajele de actionare a inchiderii, sistemul de blocare anti-efractie cat si selectorul de sens. Pentru o identificare facila punem la dispozitie i..
Reparatii manere oscilobatante de aluminiu
Manerul pentru feroneria oscilobatanta de aluminiu este reprezentat in imaginea din dreapta pentru a putea fi cat mai usor de identificat. Acest maner joaca un rol foarte important in sistemul de deschidere oscilobatant pentru ferestrele din aluminiu, el fiind o piesa indispensabila care trebuie protejata impotriva lovirilor sau a actionarilor defectuoase. Manerul de fereastra oscilobatanta de aluminiu vine echipat si cu sistem de protectie impotriva actionarii sistemului de oscilobatare atunc..