Tex-As Prod, Usi de interior si exterior din Italia - Bucuresti

Usi de apartament

Usi de apartament placate cu MDF nelaminat
Edyth Bianco Talco Usa blindata de exterior, clasa 3 antiefractie, placata la exterior si interior  cu panou din MDF melaminat grosime 6 mm grupa B – paletar EDILGREEN  . Toc metalic  din otel zincat si profile perimetrale panou usa vopsite in camp electrostatic  negru RAL 9005. Broasca de siguranta SECUREMME 500  si cilindru european K22 cu 5 chei + cheie de santier+ card reproducere chei. Balamale vizibile reglabile 3D , prag retractabil incorporat , vizor di li..
Usi de apartament placate cu MDF HOPE 3001
Usa blindata de exterior, clasa 3 sau 4 antiefractie, disponibila intr-o gama diversificata de culori, finisaje, structuri, accesorizata standard sau optional cu diferite tipuri de manere, incuietori, praguri. Usa poate fi executata la cerere pe orice dimensiuni si este disponibila pe urmatoarele cote standard: latime gol usa: 940/990/1040 mm, inaltime gol usa: 2070/2150 mm. Producator: ICA PORTE BLINDATE Italia...
Usi de apartament placate cu furnir NADYA
Usa blindata de exterior, clasa 3 antiefractie, placata la exterior cu panou din mdf furniruit  din lemn de stejar baituit  in culorile din paletarul standard PAIL .La interior,panoul de placare poate fi din  acelasi material /culoare / finisaj ca si cel exterior sau optional se poate placa usa cu un panou din mdf lacuit din mostrarul de mai jos sau in  orice culoare din paletarul RAL Tocul usii este extecutat din otel zincat ramforsat si vopsit standard negru ral 9005 in cam..