Signal Iduna Asigurare Reasigurare

Asigurari de sanatate individuale

Vital Care
Asigurarea privata de sanatate cu grija pentru tine de la primul diagnostic de cancer E vital sa fii acoperit la momentul potrivit. Mai ales ca, stim cu totii, tratamentele pentru cancer pot deveni o povara greu de suportat. De aceea, am creat Vital Care, o asigurare unica prin care preluam toate grijile legate de tratament si te ghidam in asa fel incat tu sa iti recastigi usor increderea, optimismul si, mai ales, timpul petrecut alaturi de cei dragi. Ce iti acopera Vital CareServicii medicale..
Take Care
Asigurarea privata de sanatate mereu langa tine cand ai nevoie de spitalizare E bine sa ai o asigurare in caz de spitalizare. Pentru ca, de multe ori, problemele medicale necesita internare. Asigurarea cu acoperire pentru spitalizare Take Care, asa cum ii spune si numele, are grija sa te faci bine si sa te reintorci la proiectele tale, aducand mai aproape de tine clinica sau spitalul de care ai nevoie. Ce iti acopera asigurarea Take CareServicii medicale pe durata spitalizarii continue Acoper..
360 Care
Ce iti ofera asigurarea pentru situatii medicale diverse? Sanatatea inseamna pofta de viata si planuri de viitor. Insa, pentru a-ti pastra starea de bine si a te concentra pe lucrurile care conteaza, e nevoie ca altcineva sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar a unei interventii chirurgicale. Asigurarea de sanatate 360 Care exact asta face. Iti asigura sanatatea printr-un pachet complex, cu acoperire pentru o gama larga de nevoi medicale. Ce iti acopera asigurarea 360 CareInvest..