Just Shopu - magazin online sisteme de supraveghere Bucuresti

Echipamente spionaj

Camere ascunse 199,00 RON
Camera ascunsa in breloc Camera video ascunsa sub forma de telecomanda / breloc de chei, senzor CCD de inalta calitate, rezolutie High 640x480, cu inregistrare foto,  video si audio, memorie acumulator intern, incarcare prin USB. Specificatii:- senzor imagine: CCD- dimensiuni: 52mm x 33mm x 10mm(LxWxT)- greutate: 18g- format video: AVI 640x480 VGA- format imagine: JPEG 1280x960- inregistrare voce- video: 30fps- inregistrare continua pana la epuizarea memoriei sau oprire automata- baterie ..
Microfoane spion 209,00 RON
Reportofon stick 4GB Reportofon spion mascat intr-un stick de memorie, cu capacitatea memoriei de  4 Gb. Poate fi folosit si ca un stick de memorie normal si poate fi folosit pe post de breloc. Ideal pentru inregistrarea discutiilor.Caracteristici: - inregistrare sunet- memorie 4GB- acumulator incorporat Li-Ion 120mAh- interfata USB 2.0- timp inregistrare pana la 80 ore din care 4-5 ore la o singura incarcare- timp de incarcare 2 orePachetul contine: reportofon, manual, cutie de pastrare ..
Detectoare 186,00 RON
Detector optic de camere Detector optic de camere video ascunse. Recomandat pentru detectarea camerelor video ascunse in pereti sau in alte obiecte. Utilizeaza o arie de LED-uri ultra stralucitoare care formeaza o reflexie puternica de la lentila camerei ce este usor detectata.Unic la acest dispozitiv este utilizarea simpla, priviti prin fereastra de vizualizare pentru a identifica lentilele camerelor ascunse dintr-o incapere. Specificatii: - o arie de LED-uri ultra luminoase pentru a detect..